• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
یه پیشنهاد دارم
به نظرم آمار انجمن در اختیار مدیران قرار بگیره(تا حدی که بشه وروودی های گوگل رو دید)
در اینصورت مدیران می فهمن که بازدیدکنندان انجمن از طریق گوگل،بیشتر در مورد چه موضوعاتی و با چه کلماتی به انجمن میام و در این صورت مدیران می تونن که بیشتر در اون قسمت تاکید کنه

امین جان بنابه دلایلی متاسفانه چنین موردی امکان پذیر نیست!
منتها شاید در آینده و در صورت امکان آمارگیر خاصی که مربوط به این مورد میشه بر روی انجمن نصب کنیم که بتونیم خودمون دسترسی رو فقط به گروه های خاصی که مد نظرمون هست تعیین کنیم.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام من یه پیشنهاد دارم چرا یه بازارچه راه نمیندازین تا کاربران عضو بتونن به تبلیغ محصولاتی که میخوان بپردازند؟؟فکر کنم جالب میشه.کسب درامدم واسه بعضی ها مث من میشه.مرسی منتظر پاسخم

این بخش به انجمن در زیر بخش تالار متفرقه اضافه شد.
http://www.iranjoman.com/forum-1166/

موفق باشید

sasan

Banned
آقای آدمین این دومین پستمه که حذف کردید
واسه پست اولم که راجع به واقعه ی باز شدن دریا توسط موسی"پیامبر بنی اسرائیل"بود که کلی واسش تحقیق کامل و جامع کردم گرفتید حذفش کردید .
خودتون وقتی اطلاعاتی راجع به چیزی ندارید زود تصمیم نگیرید
میتونستم اون پست رو با یه جزئیات کوچیک ویرایش کنم
مشکلی هم واسه سایت و انجمن شما پیش نمیومد.
امروزم تنها یه شعر فرستادم که هیچ عیب و اشکالی نداشت
درسته از دفتر کفر نامه ی کارو بود.اما توهین به دین و مذهب و وارد شدن به امور سیاسی نبود
اگرم مشکلی با منو پستهام دارید تنها یه کار میشه کرد
حذف کاربریم کنید
اصلا واسم مهم نیست
موفق باشید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
آقای آدمین این دومین پستمه که حذف کردید
واسه پست اولم که راجع به واقعه ی باز شدن دریا توسط موسی"پیامبر بنی اسرائیل"بود که کلی واسش تحقیق کامل و جامع کردم گرفتید حذفش کردید .
خودتون وقتی اطلاعاتی راجع به چیزی ندارید زود تصمیم نگیرید
میتونستم اون پست رو با یه جزئیات کوچیک ویرایش کنم
مشکلی هم واسه سایت و انجمن شما پیش نمیومد.
امروزم تنها یه شعر فرستادم که هیچ عیب و اشکالی نداشت
درسته از دفتر کفر نامه ی کارو بود.اما توهین به دین و مذهب و وارد شدن به امور سیاسی نبود
اگرم مشکلی با منو پستهام دارید تنها یه کار میشه کرد
حذف کاربریم کنید
اصلا واسم مهم نیست
موفق باشید

:تعجب:
ساسان عزیز خود شما چند هفته پیش به تاریخ 9-11-2011 10:59 AM برای من پیام خصوصی فرستادید و از من خواستید پستتون رو حذف کنم، منظورم پست شما در رابطه با واقعه ی باز شدن رود نیل بود! حتی از من درخواست کردید که کاربریتون رو حذف کنم! که من جواب دادم طبق قوانین حذف کاربری در انجمن امکان ندارد ولی پستتون رو چون خودتون درخواست دادید به بخش بایگانی منتقل میکنم و این کار رو کردم که هنوز هم پستتون در بایگانی موجود هست. پیام خصوصی ارسالی شما و جواب بنده هم موجود هست:
این متن پیام خصوصی ارسالی شما هست:
salam doste khoobi omidvaram rooze khobiro aghaz karde bashiii
ye khahesh azat daram
mishe in postamo hazf kooni?
http://www.iranjoman.com/thread-28056.html#post116734
be hamrahe name karbariye man
dg masdodam kooni mamnon misham
montazere javabet hastam
و این هم تاپیک مورد نظر شما، که بنده در همان روز (09-11-2011 10:41 PM) دلیل انتقال رو هم درخواست خود نوسنده یعنی شما اعلام کردم که میتونید مشاهده کنید:
http://www.iranjoman.com/thread-28056.html

الان دلیل و علت اینکه شما این نوع حرف هارو به این شکل اینجا بیان کردید رو من متوجه نمیشم؟! لطفاً توضیح بدید.

sasan

Banned
توضیح از این واضح تر؟
بعدشم وقتی میگید انتقاد دیگه نباید با خنده و قهقه و تعریف و تمجید صحبت کنم
من حرفمو زدم خیلی هم حق داشتم
دیگه دلیلی نداره که شما خودتون رو خوب نشون بدید و مارو بکنید آدم بده
اگه دلیلم واستون ناکافیه اون دیگه مشکله خودته رفیق نه من
من خو ب توضیح دادم
اگه ممکنه پست قبلیمو برگردونید
منتظرم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ساسان عزیز بحث انتقاد نیست، این تاپیک برای همین موارد ایجاد شده.
شما پست قبلی بنده رو که حاوی درخواست خودتون طی پیام خصوصی برای حذف تاپیک مورد نظر هست خوندید؟
بحث این هست که با وجود اینکه خود شما درخواست حذف تاپیک رو برای من ارسال کردید، چه دلیلی باعث شده که الان بنده رو متهم کردید به حذف تاپیک شما؟! میفرمایید حق داشتید چه حقی؟

Reza.M

Banned
سلام
من یک انتقاد از عملکرد دوستان عزیزمون در انجمن داشتم
دوستانمان در انجمن همکاری لازم را برای برپا شدن برخی از بخش ها انجام نمیدهند
در صورتیکه میشه با کمی مشارکت انجمن را با واکنش های شدید علمی و فرهنگی مواجه کرد
منظورم از واکنش ها ارسال پست هایی در زمینه های مختلف علمی و فرهنگی و هنری و ... است
به عنوان مثال دوستمانمان با کم لطفی خودشون نصبت به ارسال پست در بخش هایی از قبیل مسابقات در بحث ها شرکت نمیکنند
در صورتیکه ما تلاش میکنیم جوایز خوبی هم در قبال ارسال پست هاشون به کاربران اختصاص بدیم
ارسال چند پست در برخی بخش های دیگر هم باعث رونق و پیشرفت برخی از بخش ها می شود
در بعضی بخش ها بنده شاهد این بودم که ماه ها است که ارسالی صورت نگرفته و یا ارسالها سطحی و کم بوده است
بنظرم دوستان اگر کمی در پیش بردن اهداف انجمن و یاری دادن به دیگر مدیران و کاربران کمک کنند می توانیم به همراه هم ساعات خوشی را در کنار بهره مندی از اطلاعات ارزشمند را سپری نماییم

با تشکر - رضا مولایی

sasan

Banned
پیشنهاد

بهتره یه تایپک در بخش پزشکی در مورد گیاهان داروئی یا همان عطاری درست کنید یا اگر در بخش دیگه ای هست ممنون میشم لینکش رو بهم برسونید چون میتونم پستهای خوبی رو بذارم
ممنون از لطفتون

Nicol

متخصص بخش گردشگری
پاسخ : پیشنهاد

ساسان عزیز این لینکی که براتون میذارم در مورد طب سنتی هست.....http://www.iranjoman.com/forum-984/

و یه بخش دیگه هست که در مورد گیاهان هستش......http://www.iranjoman.com/forum-522/

البته اگه بازم دیدی که این دو لینک ، لینکای مد نظر تو نیستن بهم اطلاع بده تا با ادمین عزیز در مورد راه اندازی اون بخش هم در میون بذاریم........

مرسی و موفق باشی...

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
سلام

من احساس می کنم که در داوری مسابقات عدالت بین همه کاربران رعایت نمیشه البته این

استنباط شخصی منه انشاء الله که
اشتباه بوده باشه.

Reza.M

Banned
سلام

من احساس می کنم که در داوری مسابقات عدالت بین همه کاربران رعایت نمیشه البته این

استنباط شخصی منه انشاء الله که
اشتباه بوده باشه.

سلام
ممنون از نظر شما
بنده در بخش داوری از جناب آقای رهنما خواهش کردم ایشون قرعه کشی و انتخاب افراد برنده رو در اختیار داشته باشند که ایشون این وظیفه رو به خودم پیشنهاد کردند
درباره ی انتخاب برنده هم من قبلا به دوستان گفتم که از نرم افزار انتخاب عدد تصادفی ریاضی برای قرعه کشی استفاده کردم
بصورتیکه به هر نفر یک عددی نسبت داده شد و این نرم افزار به صورت تصادفی یک عدد را انتخاب کرد
و بنده هم برنده را طبق همان عدد انتخاب کردم
پس بنده در انتخاب فرد برنده عملا بی تقصیرم
در انتخاب افراد هم اینطور عمل کردیم که هر فردی حتی اشاره ای هم به بحث کرده باشد نام او در قرعه کشی شرکت داده می شود اما با درصد انتخاب کمتر
احتمال اینکه او انتخاب شود هم در قرعه کشی وجود دارد

این داستان قرعه کشی های اخیر بود که امیدوارم کامپیوتر شخصی من عدالت را رعایت کرده باشد ...

Mahdi Askari

مدير فنی
علی آقا پیشنهاد دارم برات
کاری کن فیلمها به صورت فلش پلیر یا مدیا پلیر در تاپیک ها اجرا بشه اگه هم برای نظارت مشکله این امکان رو هم می تونی در اختیار مدیران قرار بدی تا بعد از گذشت چند وقت برای همه ایجاد بشه ممنون

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
علی آقا پیشنهاد دارم برات
کاری کن فیلمها به صورت فلش پلیر یا مدیا پلیر در تاپیک ها اجرا بشه اگه هم برای نظارت مشکله این امکان رو هم می تونی در اختیار مدیران قرار بدی تا بعد از گذشت چند وقت برای همه ایجاد بشه ممنون

مهدی عزیز مدتی پیش تصمیم به انجام چنین کاری داشتیم، ولی همونطور که گفتید با مساله ی کنترل محتوای این نوع ارسالها که حاوی فیلم هستند روبرو شدیم.
متأسفانه چنین امکانی هم وجود نداره که بشه این امکان رو برای گروه کاربری خاصی فعال کرد و برای بقیه کاربران غیر فعال کرد و در صورت راه اندازی همه کاربران میتونند از اون استفاده کنند. اگر بخوام مثال بزنم این امکان دقیقاً مثل شکلک های انجمن هست که قابل استفاده برای همه است و نمیشه برای گروه خاصی اون رو محدود کرد.

BLaDe

متخصص بخش زبان
:نیش: بنده حقیر هم یه پیشنهاد و یه درخواست دارم ...:خجالت:
چرا تاپیک اسپم ها در بایگانی سایت رو کلا حذف نمی کنید تا فضای اضافیش خالی بشه ؟؟ :56: چون الان اگه برید ببینید متوجه میششید که 32 صفحه است این بایگانی سایت .. :ناراحت: بعدشم اون تاپیک های اسپمی که تو بایگانی سایت بید رو هم کلا حذف کنید خلاص ... :63:چون هر وقت میرم تو بایگانی این درهم برهمی و شلوغی رو حس می کنم و منم که آدم مرتبی هستم و از شلوغی و نامرتبی خوشم نمیاد ... :سوت:

درخواستم اینه که یه بخش به تالار زبان با عنوان " دانلود " اضافه کنید که هر چی تاپیک و پست دانلودی با لینک دانلود تو تالار زبان ایجاد شده رو به اون منتقل کنم ... :giggle::خجالت: ویا اینکه همه تاپیک ها و پست های دانلودی رو به تالار متفرقه در بخش کتابخانه الکترونیکی در تاپیک زبان خارجه منتقل کنیم ..

ممنون از توجهتون ... :4: همچنین ممنون از علی خان بابت زحماتی که تو انجمن میکشه ... :گل:

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
چرا تاپیک اسپم ها در بایگانی سایت رو کلا حذف نمی کنید تا فضای اضافیش خالی بشه ؟؟ :56: چون الان اگه برید ببینید متوجه میششید که 32 صفحه است این بایگانی سایت .. :ناراحت: بعدشم اون تاپیک های اسپمی که تو بایگانی سایت بید رو هم کلا حذف کنید خلاص ... :63:چون هر وقت میرم تو بایگانی این درهم برهمی و شلوغی رو حس می کنم و منم که آدم مرتبی هستم و از شلوغی و نامرتبی خوشم نمیاد ... :سوت:

مهسا خانم عزیز، تاپیک های موجود در بایگانی در نهایت حذف خواهند شد، منتها بعضی از تاپیک های منتقل شده به بایگانی بنا به دلایل خاص نیاز هست که مدتی به عنوان سند در انجمن باقی بمانند، این تاپیک ها حاوی اطلاعات خاصی هستند که در مواقع خاص شاید به کار بیایند. مواردی هم هستند که ممکن هست انتقال به اشتباه صورت گرفته باشه و یا خدای نکرده موارد دیگری مطرح باشه که نویسنده و ارسال کننده تاپیک منتقل شده درخواست بازبینی کرده باشه که باز هم نیاز به اطلاعات موجود در این تاپیک ها و در واقع جعبه سیاه موجود در هر تاپیک هست! منتها مطمئناً تاپیک های بخش بایگانی برای همیشه در اون قسمت نخواهند ماند.

درخواستم اینه که یه بخش به تالار زبان با عنوان " دانلود " اضافه کنید که هر چی تاپیک و پست دانلودی با لینک دانلود تو تالار زبان ایجاد شده رو به اون منتقل کنم ... :giggle::خجالت: ویا اینکه همه تاپیک ها و پست های دانلودی رو به تالار متفرقه در بخش کتابخانه الکترونیکی در تاپیک زبان خارجه منتقل کنیم ..

ممنون از توجهتون ... :4: همچنین ممنون از علی خان بابت زحماتی که تو انجمن میکشه ... :گل:

مشکلی نیست اگر ایجاد چنین بخشی رو مفید میدونید در بخش کتابخانه الکترونیکی یا زبان ایجاد میکنیم.
فقط بفرمایید که نام دقیق بخش ایجاد شده چه باشه؟ آیا مخصوص کتاب های انگیسی هست؟ در کل بخش مد نظرتون چه محتوایی رو شامل میشه؟

BLaDe

متخصص بخش زبان
مهسا خانم عزیز، تاپیک های موجود در بایگانی در نهایت حذف خواهند شد، منتها بعضی از تاپیک های منتقل شده به بایگانی بنا به دلایل خاص نیاز هست که مدتی به عنوان سند در انجمن باقی بمانند، این تاپیک ها حاوی اطلاعات خاصی هستند که در مواقع خاص شاید به کار بیایند. مواردی هم هستند که ممکن هست انتقال به اشتباه صورت گرفته باشه و یا خدای نکرده موارد دیگری مطرح باشه که نویسنده و ارسال کننده تاپیک منتقل شده درخواست بازبینی کرده باشه که باز هم نیاز به اطلاعات موجود در این تاپیک ها و در واقع جعبه سیاه موجود در هر تاپیک هست! منتها مطمئناً تاپیک های بخش بایگانی برای همیشه در اون قسمت نخواهند ماند.

مشکلی نیست اگر ایجاد چنین بخشی رو مفید میدونید در بخش کتابخانه الکترونیکی یا زبان ایجاد میکنیم.
فقط بفرمایید که نام دقیق بخش ایجاد شده چه باشه؟ آیا مخصوص کتاب های انگیسی هست؟ در کل بخش مد نظرتون چه محتوایی رو شامل میشه؟

ممنون که توضیح دادید علی آقا .. متوجه شدم کاملا ...

در مورد درخواستم در جواب باید بگم که پس داخل تالار زبان نیازی نیست و بنده تاپیک های مربوط به دانلود رو با اجازه ایجاد کنندگان این تاپیک ها به همون بخش متفرقه در قسمت کتابخانه الکترونیکی منتقل می کنمشون که مرتب بشه تالار زبان ... حالا اگه خود مدیران اون بخش خواستن درخواست بدن که بخشی به نام "دانلود" در اون قسمت ایجاد بشه ...
ممنون

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ممنون که توضیح دادید علی آقا .. متوجه شدم کاملا ...

در مورد درخواستم در جواب باید بگم که پس داخل تالار زبان نیازی نیست و بنده تاپیک های مربوط به دانلود رو با اجازه ایجاد کنندگان این تاپیک ها به همون بخش متفرقه در قسمت کتابخانه الکترونیکی منتقل می کنمشون که مرتب بشه تالار زبان ... حالا اگه خود مدیران اون بخش خواستن درخواست بدن که بخشی به نام "دانلود" در اون قسمت ایجاد بشه ...
ممنون

مهسا خانم عزیز چنین بخشی رو در زیربخش کتابخانه الکترونیکی داریم، بفرمایید:
http://www.iranjoman.com/forumdisplay.php?f=804

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا