• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
با اجازه من یه انتقاد دارم نسبت به حالت مدیریت انجمن
برام عجیبه که بعضی دوستان مدیر چرا اینقدر وسواس دارند و نظرها و شوخی ها را سریع می ریزند تو اسپم. مثلا نظرات و شوخیها در مورد عکسهای اعضا را امید عزیز فوری می ریزه تو اسپم. آخه هر نظر و شوخی که اسپم نیست. شوخیهایی که مربوط به موضوع مورد نظر هست و خیلی هم زیباست و همه با هم می خندیم که اسپم نیست.
یا مثلا گاهی شوخی های قشنگی که دوستان در صندلی داغ می کنند را اسپم می کنید.
کار به جایی رسیده که بارون وقتی می خواد در تاپیک اشعار پارسا مرزبان عزیز یک پست جهت قدردانی از ایشون بزاره میگه: ببخشید دیگه نتونستم اسپم ندم :تعجب:
به نظر من ما تعریف درستی از اسپم نداریم. از نظر من اسپم یعنی پستی که کاملا بیربط و بیجا باشه و یا حالت توهین داشته باشه
ولی پستهایی که نظر دوستان هست یا مثلا شوخی قشنگی هست به نظر من اسپم نیست. نظرات و حرفهای صمیمانه مربوط به موضوع اسپم نیست. بحثهای جالبی که گاهی ممکنه در صندلی داغ پیش بیاد و میهمان هم در این باره مشکلی نداره و خوشش هم میاد اسپم نیست. شوخیهای به جا جذابیت رو بیشتر می کنه.. گاهی هم تعریف کردن به جا و صادقانه با زبون خودمون سبب دلگرمی بیشتری میشه به نظر من:فکر:

آخرین ویرایش:

maksemos

متخصص بخش خودرو
سلام :گل:

منم با نظر فاطمه خانم موافقم

مثلا تو قسمت صندلی داغ :داشتن صفحات خشک و خالی یخورده جنبه رسمی به موضوع میده در حالی که کل موضوع بنا بر یک زنگ تفریح هستش.

بله پستی که به موضوع هیچ ربطی نداشته باشه میشه اسپم ! ولی خب وقتی راجب به موضوع خود تاپیک هستش دلیلی برا اسپم بودنش نیست که!

البته اگه به طور مثال به صندلی داغ به دید یه مصاحبه شغلی..!! نگاه نکرده باشین ! که اینقدر بخواهیم بهش رسمیت بدیم ..

یه نمونه این پست من تو صندلی داغ مهسا منتقل شد
مهسا جان 8 و 9 رو فراموش کردین
که به نظر من بی ربط نبود نسبت به موضوع
من چند تا نظر خواسته بودم از مهسا:گل: که حالا 2 تاشون یادشون رفته بود که جواب بدم
خب شما جای من :
یا باید از خیر جوابش میگذشتم که در این صورت بعضی از کاربرا بیان و متوجه شن و اینطور برداشت کنن که مثلا بنده همینطوری سوال کردم و اصلا توجهی به جواباشون نداشتم که 2 تا از اونا جا افتاده و منم متوجه نشدم

یا هم باید پیگیری میکردم که الان بشه این !

یه جور حالت سر درگمی هست اینجا

((شاید برخی ها برداشت کنن که من برا انتقال پستم اینا رو میگم هااا ..ولی نه خواستم فقط قضیه واضح تر بشه برا همه...))

فکر کنم بهتر باشه یه تعریفی برای اسپم بین مدیریت انجمن وجود داشته باشه :گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با اجازه من یه انتقاد دارم نسبت به حالت مدیریت انجمن
برام عجیبه که بعضی دوستان مدیر چرا اینقدر وسواس دارند و نظرها و شوخی ها را سریع می ریزند تو اسپم. مثلا نظرات و شوخیها در مورد عکسهای اعضا را امید عزیز فوری می ریزه تو اسپم. آخه هر نظر و شوخی که اسپم نیست. شوخیهایی که مربوط به موضوع مورد نظر هست و خیلی هم زیباست و همه با هم می خندیم که اسپم نیست.
یا مثلا گاهی شوخی های قشنگی که دوستان در صندلی داغ می کنند را اسپم می کنید.
کار به جایی رسیده که بارون وقتی می خواد در تاپیک اشعار پارسا مرزبان عزیز یک پست جهت قدردانی از ایشون بزاره میگه: ببخشید دیگه نتونستم اسپم ندم :تعجب:
به نظر من ما تعریف درستی از اسپم نداریم. از نظر من اسپم یعنی پستی که کاملا بیربط و بیجا باشه و یا حالت توهین داشته باشه
ولی پستهایی که نظر دوستان هست یا مثلا شوخی قشنگی هست به نظر من اسپم نیست. نظرات و حرفهای صمیمانه مربوط به موضوع اسپم نیست. بحثهای جالبی که گاهی ممکنه در صندلی داغ پیش بیاد و میهمان هم در این باره مشکلی نداره و خوشش هم میاد اسپم نیست. شوخیهای به جا جذابیت رو بیشتر می کنه.. گاهی هم تعریف کردن به جا و صادقانه با زبون خودمون سبب دلگرمی بیشتری میشه به نظر من:فکر:

فاطمه عزیز منظور شمارو کاملاً درک میکنم. اما موضوع این هست، به عنوان مثال وقتی در صندلی داغ قوانینی گذاشته میشود تا همگی اونهارو رعایت کنیم، پس همگی موظف به رعایتیم، یا نباید قانونی ایجاد میشد و یا اینکه در صورت ایجاد قانون این یک دین است بر دوش همگی ما، چرا که نباید ارزش قوانین در انجمن و در دید همگی کاربران بخصوص کاربرای میهمان از بین بره.
یا مثلا در مورد تاپیک عکس اعضا من در ابتدا به عنوان ایجاد کننده تاپیک قانون رو گذاشتم که دوستان میتونند در مورد عکس ها نظر بدند ولی بعد از مدتی نظرات انتقال داده خواهد شد.
اما در مورد تاپیک بعدی که از آقای مرزبان عزیز مثال زدید، نه به جهت اینکه در تاپیک مذکور قانونی گذاشته نشده پست باران عزیز یک اسپم محسوب نمیشود مگر اینکه به قول شما کاملاً بی ربط به موضوع باشد.
خب در کل این مربوط میشه به نظر زننده تاپیک ها و قوانینی که وضع میکنه.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام :گل:

منم با نظر فاطمه خانم موافقم

مثلا تو قسمت صندلی داغ :داشتن صفحات خشک و خالی یخورده جنبه رسمی به موضوع میده در حالی که کل موضوع بنا بر یک زنگ تفریح هستش.

بله پستی که به موضوع هیچ ربطی نداشته باشه میشه اسپم ! ولی خب وقتی راجب به موضوع خود تاپیک هستش دلیلی برا اسپم بودنش نیست که!

البته اگه به طور مثال به صندلی داغ به دید یه مصاحبه شغلی..!! نگاه نکرده باشین ! که اینقدر بخواهیم بهش رسمیت بدیم ..

یه نمونه این پست من تو صندلی داغ مهسا منتقل شد

که به نظر من بی ربط نبود نسبت به موضوع
من چند تا نظر خواسته بودم از مهسا:گل: که حالا 2 تاشون یادشون رفته بود که جواب بدم
خب شما جای من :
یا باید از خیر جوابش میگذشتم که در این صورت بعضی از کاربرا بیان و متوجه شن و اینطور برداشت کنن که مثلا بنده همینطوری سوال کردم و اصلا توجهی به جواباشون نداشتم که 2 تا از اونا جا افتاده و منم متوجه نشدم

یا هم باید پیگیری میکردم که الان بشه این !

یه جور حالت سر درگمی هست اینجا

((شاید برخی ها برداشت کنن که من برا انتقال پستم اینا رو میگم هااا ..ولی نه خواستم فقط قضیه واضح تر بشه برا همه...))

فکر کنم بهتر باشه یه تعریفی برای اسپم بین مدیریت انجمن وجود داشته باشه :گل:

سلام
برادر یوسف جان بخشی از قوانین صندلی داغ که آیدا خانوم برای وضعشون چندین وز وقت گذاشتند، باز هم اگر در رابطه با صندلی داغ موضوع و انتقادی هست یک تاپیک با عنوان پیشنهادات و انتقادات صندلی داغ ایجاد شده:

7- کاربران فقط مجاز به پرسیدن سوالات خود هستند و اظهار نظر درباره جوابها و تفسیر گفته های مهمان برنامه مجاز نیست.

South Boy

متخصص بخش فوتبال
منم یک انتقاد دارم.البته یکی از اتقادام نظر فاطمه خانومه.
یکی دیگه هم انجمن داره زیاده خشک میره جلو اول هر پستی مفهموش سیاسی نیست.و از این قانون بعضی مدیرا سو استفاده میکنند و هر پستی رو سیاسی میبینند و به ارشیو منتقل میکنند.
من به شخصه دیگه یعنی طوری شده برام که فقط تو انجمن ورزشی و ادبیات فعالیت میکنم چون خوشبختانه اونجاها پستامو پاک نمیکنند یا سه سال منتظر تعید نمیمونم........
الان در همون بخش صندلی داغ پست مدیران اسپم نیست پست کاربران عادی اسپمه.(بر نخوره به مدیری)
و خیلی از مشکلای دیگه که تقریبا باعث شده به نظرم درصد پست ها بیاد پایین کاربران کمتر بینشون شوخی باشی.

South Boy

متخصص بخش فوتبال
و یک پیشنهاد به نظرم مدیران یک تاپیک بزنند به اسم گفتگوی مدیران_صحبت های مدیران_یا هرچی ورود کاربران عادی داخلش ممنوع باشه یا باز.یا پست دادن کاربران عادی داخلش ممنوع باشه.
مدیران تو اون تاپیک مشکلات بخش خودشونو بگن و دور هم کاری کنند تا بخش های خودشون پر رونق تر بشه.
ممنون

maksemos

متخصص بخش خودرو
برادر علی
سر دعوا باهاتون ندارم که این قدر قانون مدنی به رخ ادم میکشی شما :نیش:

پس با این حساب یه سوال چهار جوابی داریم

این پست من که نوشتم با کدوم قسمت این قانون شماره 7 آیدا خانم :گل: که زحمات زیادی رو در ایجاد بخش صندلی داغ کشیدن مغایرت داره؟؟

مهسا جان 8 و 9 رو فراموش کردین

1-
اظهار نظر درباره جوابها

2-
تفسیر گفته های مهمان برنامه

3-
کاربران فقط مجاز به پرسیدن سوالات خود هستند

4-هیچکدام !

بازم میگم من مشکلی با حذف یا انتقال پست ندارم هااا
علی اقا ادمین سایت هستن و مجاز به انجام هر کاری !!
ولی خب از اونجایی که مردم ریختن تو خیابونها که گفتگوی تمدن هاا رو جا بندازن منم گفتم خب حرفم روبگم
تا شاید مواردی برا همه روشن بشه :گل:

Reza.M

Banned
سلام دوستان
ببخشید که میخوام کمی نقد اساسی از همه ی اعضای انجمن انجام بدم
خواهش میکنم از گفته های بنده به هیچ عنوان شخصی برداشت نکنید و منظور بنده فقط مسائل کلی انجمن هستش

نقد اساسی من درباره ی عوض شدن حال و هوای انجمنه که داره رو به سردی میره
منظورم درباره ی شرکت نکردن خیلی از کاربران در مسائل جاری انجمنه
تا اونجایی که به من مربوط میشه در بخشهای خودم باید مخاطب ها حداقل برای گذراندن وقت و کمی سرگرمی شرکت کنند اما متاسفانه دوستان و کاربران محترم در این موارد شرکت نمیکنند و این باعث میشه تاپیک به محض جواب گویی پایین بیاد مگر اینکه یکی از دوستان محبت کنه و تاپیک رو دوباره بعد از چند روز بالا بیاره !!!

در صورتیکه باید در انجمن شراکت در مسائل عمومی در حد خوبی انجام بشه اما متاسفانه این چنین نیست
این انتقاد نسبت به خودمم هست که در بیشتر بحث ها شرکت نمیکنم بدلیل اینکه موضوع انتخاب شده در بیشتر مطالب کلیشه ای شده و در بسیاری از محفل های دوستانه حداقل برای یکبار مطرح شده است مثل : علم بهتر است یا ثروت و ...

اما اینکه بچه های سایت چرا در مباحث ، مسابقات ، صندلی داغ ، سرگرمی و طنز و حتی در تاپیک های علمی شرکت نمیکنند جای سوال داره و باید در این زمینه بحث بشه
برای ما مدیران هم سخته که یک تنه بخوایم با وجود فعالیت های ضمنی که در خارج از انجمن داریم به افزایش مطالب دست بزنیم چرا که مطالب فقط آرشیو میشه و خوانندگان محدودی داره !
به عنوان مثال خودم رو میگم که هر مطلبی که میزنم فقط خواندگان محدود و ثابتی رو داره و بجای اینکه دوستان دیگر کاربران رو تشویق به شرکت در مسابقات کنند خودشون هم شرکت نمیکنند و این باعث دلسردی برای تمام مدیران دیگه هم هست که در بخش های علمی ، اطلاعاتی ، نرم افزاری و سخت افزاری ، پزشکی و ... فعالیت می کنند
در انجمن خلاء بحث های تخصصی حس میشه اما بدلیل عدم همکاری دوستان حداقل به عنوان ناظر !!!!!! نمیشه این خلاء رو پر کرد

انتقاد های زیادی دارم اما فعلا در این زمینه بررسی ها انجام بشه تا انتقاد های دیگه رو مطرح کنم

با تشکر از شما دوستان - Reza.M

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
منم یک انتقاد دارم.البته یکی از اتقادام نظر فاطمه خانومه.
یکی دیگه هم انجمن داره زیاده خشک میره جلو اول هر پستی مفهموش سیاسی نیست.و از این قانون بعضی مدیرا سو استفاده میکنند و هر پستی رو سیاسی میبینند و به ارشیو منتقل میکنند.
من به شخصه دیگه یعنی طوری شده برام که فقط تو انجمن ورزشی و ادبیات فعالیت میکنم چون خوشبختانه اونجاها پستامو پاک نمیکنند یا سه سال منتظر تعید نمیمونم........
الان در همون بخش صندلی داغ پست مدیران اسپم نیست پست کاربران عادی اسپمه.(بر نخوره به مدیری)
و خیلی از مشکلای دیگه که تقریبا باعث شده به نظرم درصد پست ها بیاد پایین کاربران کمتر بینشون شوخی باشی.

سلام
محمد جان در مورد مسئله ی اول در پست های قبلی توضیحی رو دادم و عرض کردم که این مسأله فقط بستگی به نظر مدیران بخش ها و قوانین بخش ها و همچنین قوانینی داره که زننده تاپیک وضع میکنه، محدودیتی از این بابت از طرف ما اعمال نمیشه جز در موارد خاص.
در مورد انتقال پست های تاپیک های صندلی داغ بهتر هست خودتون نگاه کنید و قضاوت. پست های خارج از گود صندلی داغ مهسا خانم رو چند روز پیش منتقل کردیم به تاپیک مخصوص این موارد ببینید و در مورد انتقال پست مدیران قضاوت کنید:
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=33561
+
صندلی داغ مهسا خانم عزیز:
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=31604

و یک پیشنهاد به نظرم مدیران یک تاپیک بزنند به اسم گفتگوی مدیران_صحبت های مدیران_یا هرچی ورود کاربران عادی داخلش ممنوع باشه یا باز.یا پست دادن کاربران عادی داخلش ممنوع باشه.
مدیران تو اون تاپیک مشکلات بخش خودشونو بگن و دور هم کاری کنند تا بخش های خودشون پر رونق تر بشه.
ممنون

این کار رو به زودی انجام خواهیم داد.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
برادر علی
سر دعوا باهاتون ندارم که این قدر قانون مدنی به رخ ادم میکشی شما :نیش:

پس با این حساب یه سوال چهار جوابی داریم

این پست من که نوشتم با کدوم قسمت این قانون شماره 7 آیدا خانم :گل: که زحمات زیادی رو در ایجاد بخش صندلی داغ کشیدن مغایرت داره؟؟

1-

2-

3-

4-هیچکدام !

بازم میگم من مشکلی با حذف یا انتقال پست ندارم هااا
علی اقا ادمین سایت هستن و مجاز به انجام هر کاری !!
ولی خب از اونجایی که مردم ریختن تو خیابونها که گفتگوی تمدن هاا رو جا بندازن منم گفتم خب حرفم روبگم
تا شاید مواردی برا همه روشن بشه :گل:

سلام
یوسف جان اول این رو عرض کنم که من مجاز به انجام هر کاری در اینجا نیستم که اگر اینطور باشه لزومی نداره سایر کاربران اینجا جمع باشند. :گل:
در مورد مطلبی که میگی نظر شخصی من این هست که وقتی میشه شما همین پیام رو در پروفایل خود ایشون بدی و ازشون بخوای رسیدگی کنه بهتر هست تا اینکه در تاپیک صندلی داغ این پیام برای همه کاربران نشون داده بشه.

Xaniar

متخصص بخش زوم
به نظر من درج عکس رو در امضا هم فعال کنید
چون اگه امضا همراه با عکس باشه زیباتر میشه

Ever Green

متخصص بخش پزشکی
لطفا اگه امکانش هست ظرفیت اینباکس پیام خصوصی ها رو بیشتر کنید

نمیدونم قبلا مطرح شده یا نه
اگه تکراریه پوزش

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
میگم نظرتون درباره ی موزیک پلیر فلش پروفایل چیه؟:نیش:
خب مهدی جان این مسئله رو در چت باکس با هم دیگه صحبت کردیم ولی برای اینکه سایر عزیزان هم در جریان باشند اینجا هم عرض میکنم که این امکان واقعاً خوبی هست منتها چون از لحاظ موزیک و ترانه ها حساسیت های در سازمان فیل . ترینگ هست و ما باید رعایت کنیم امکان فعال کردن این امکان نیست.

نظرتون نسبت به چند بخش بازی ومسابقه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پانته آ عزیز همونطور که رضای عزیز گفتند لطفاً کمی بیشتر توضیح بدید. :گل:

سلام دوستان
ببخشید که میخوام کمی نقد اساسی از همه ی اعضای انجمن انجام بدم
خواهش میکنم از گفته های بنده به هیچ عنوان شخصی برداشت نکنید و منظور بنده فقط مسائل کلی انجمن هستش

نقد اساسی من درباره ی عوض شدن حال و هوای انجمنه که داره رو به سردی میره
منظورم درباره ی شرکت نکردن خیلی از کاربران در مسائل جاری انجمنه
تا اونجایی که به من مربوط میشه در بخشهای خودم باید مخاطب ها حداقل برای گذراندن وقت و کمی سرگرمی شرکت کنند اما متاسفانه دوستان و کاربران محترم در این موارد شرکت نمیکنند و این باعث میشه تاپیک به محض جواب گویی پایین بیاد مگر اینکه یکی از دوستان محبت کنه و تاپیک رو دوباره بعد از چند روز بالا بیاره !!!

در صورتیکه باید در انجمن شراکت در مسائل عمومی در حد خوبی انجام بشه اما متاسفانه این چنین نیست
این انتقاد نسبت به خودمم هست که در بیشتر بحث ها شرکت نمیکنم بدلیل اینکه موضوع انتخاب شده در بیشتر مطالب کلیشه ای شده و در بسیاری از محفل های دوستانه حداقل برای یکبار مطرح شده است مثل : علم بهتر است یا ثروت و ...

اما اینکه بچه های سایت چرا در مباحث ، مسابقات ، صندلی داغ ، سرگرمی و طنز و حتی در تاپیک های علمی شرکت نمیکنند جای سوال داره و باید در این زمینه بحث بشه
برای ما مدیران هم سخته که یک تنه بخوایم با وجود فعالیت های ضمنی که در خارج از انجمن داریم به افزایش مطالب دست بزنیم چرا که مطالب فقط آرشیو میشه و خوانندگان محدودی داره !
به عنوان مثال خودم رو میگم که هر مطلبی که میزنم فقط خواندگان محدود و ثابتی رو داره و بجای اینکه دوستان دیگر کاربران رو تشویق به شرکت در مسابقات کنند خودشون هم شرکت نمیکنند و این باعث دلسردی برای تمام مدیران دیگه هم هست که در بخش های علمی ، اطلاعاتی ، نرم افزاری و سخت افزاری ، پزشکی و ... فعالیت می کنند
در انجمن خلاء بحث های تخصصی حس میشه اما بدلیل عدم همکاری دوستان حداقل به عنوان ناظر !!!!!! نمیشه این خلاء رو پر کرد

انتقاد های زیادی دارم اما فعلا در این زمینه بررسی ها انجام بشه تا انتقاد های دیگه رو مطرح کنم

با تشکر از شما دوستان - Reza.M
سلام
بله رضا جان. امیدوارم خود عزیزان پیشنهاد شمارو بررسی کنند و اگر پیشنهاد شما رو خوب و مفید میدونند عمل کنند.

به نظر من درج عکس رو در امضا هم فعال کنید
چون اگه امضا همراه با عکس باشه زیباتر میشه
کامیار عزیز امکان درج عکس در امضا موجود هست. اگر مشکلی در این رابطه دارید در بخش مشکلات کاربری مطرح کنید تا راهنماییتون کنم.

لطفا اگه امکانش هست ظرفیت اینباکس پیام خصوصی ها رو بیشتر کنید
نمیدونم قبلا مطرح شده یا نه
اگه تکراریه پوزش

بله رها خانم عزیز قبلاً عزیزان این پیشنهاد رو داده بودند که ما ظرفیت تعداد پیام های خصوصی رو افزایش دادیم.
در حال حاضر ظرفیت گنجایش پیام های خصوصی مدیران سبز تعداد 100 پیام هست که اگر ظرفیت از این مقدار گفته شده برای شما کم هست اطلاع بدید رسیدگی کنم.

Reza.M

Banned
علی جان منظور اینکه تعداد 100 عدد تعداد کمیه مثلا مقدارش رو به 250 افزایش بدین که اگه خواستیم پیام هایی رو هم نگه داری کنیم
شخصاً مجبورم هر چند روز یک بار تمام پیام های خودم رو حذف کنم چون ظرفیتش خیلی زود پر میشه

ممنون

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
آهان از اون لحاظ! :خنده2:
ظرفیت پیام خصوصی های ذخیره شده سه گروه کاربری مدیران سبز ، مدیران ارشد و ناظمین به شرح زیر افزایش داده شد:
مدیران سبز: افزایش ظرفیت پیام های خصوصی تا 300 پیام ذخیره شده.
مدیران ارشد: افزایش ظرفیت پیام های خصوصی تا 500 پیام ذخیره شده.
ناظمین انجمن: افزایش ظرفیت پیام های خصوصی تا 800 پیام ذخیره شده.

موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا