• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Xaniar

متخصص بخش زوم
مرسی بابت افزایش ظرفیت پیام های خصوصی
............
قسمت جست و جو انجمن دقیق عمل نمیکنه مثلا من اصفهان رو سرچ کردم نتیجه ی جست و جو 10 صفحه شد که هیچ کدوم هم در رابطه با اصفهان نبودند ی مینویسه جست و جوی شما نتیجه ای نداشت ولی در اصل توی انجمن کلمه ی اصفهان خیلی وجود داره - میتونم عکس هم بزارم
نمیدونم چیکارش میشه کرد ولی اگه میشه کاری کنید که دقیق جست و جو کنه
ممنون

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
درسته منم قبول دارم که درست نیست نتایج چون درون متن اون کلمه رو پیدا می کنه
آقا علی ویبولتین پلاگینی نداره که سرچ ها رو تو گوگل انجام بده؟
فکر کنم داشته باشه

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
بله کامیار و امین عزیز.
در قالب قبلی این مورد و ضعف ویبولتین رو در جستجوی حروف فارسی با استفاده از تبدیل جستجوی انجمن به جستجو با کمک جستجو گر گوگل رفع کرده بودیم.
منتها بعد از تغییر سیستم سئو و تغییر در آدرس صفحات سایت و از بین رفتن لینک صفحات در گوگل در قالب جدید این کار رو فعلا انجام ندادیم. انشالله با ایندکس شدن بیشتر صفحات با آدرس های جدید صفحات سایت در گوگل، سیستم جستجوگر انجمن رو هم تغییر خواهیم داد تا نتایج جستجوی بهتری داشته باشد.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
مشکل جستجوی موجود در بالای تمام صفحات سایت رفع شد.

موفق باشید

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
سلام
من وقتی این I کجه رو می زنم.. اول خطم خوب مشخص نمیشه.. میشه درست کنید؟:گل:
یک مشکل دیگه م هست که تو جمله ی پایین مشخصه:
روى آن شیشه تبدار تو را "ها" کردم

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
من وقتی این I کجه رو می زنم.. اول خطم خوب مشخص نمیشه.. میشه درست کنید؟:گل:
یک مشکل دیگه م هست که تو جمله ی پایین مشخصه:
روى آن شیشه تبدار تو را "ها" کردم

سلام
فاطمه عزیز کار دکمه I همین هست که نوشته هارو کمی مورب میکنه.
البته نمیدونم دقیق متوجه موردی که گفتید شدم و یا نه، اگر منظور دیگه ای داشتید حتماً توضیح بیشتری بدید بررسی کنم.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
سلام
فاطمه عزیز کار دکمه I همین هست که نوشته هارو کمی مورب میکنه.
البته نمیدونم دقیق متوجه موردی که گفتید شدم و یا نه، اگر منظور دیگه ای داشتید حتماً توضیح بیشتری بدید بررسی کنم.
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=21631
پست شماره 4 رو ببین
مصرع اول نوشته شده: تا من بدیدم روی تو ای ماه و شمع روشنم

ولی به خاطر این دکمه خونده میشه: نا من بدیدم روی تو ای ماه و شمع روشنم
یعنی حرف اول خوب مشخص نمیشه و در خوندن مشکل پیش میاد

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خب الان متوجه شدم.
ببینید این دکمه حالت مورب رو به نوشته میده، برای اینکه این حالت داده نشه و نوشته معمولی و صاف ظاهر بشه باید همه نوشته های مورب رو انتخاب کنید و دکمه I رو بزنید تا این حالت از بین بره.
اما در مورد اینکه موقع استفاده از این دکمه و حالت مورب بعضی از حروف مشخص نمیکنند دلیلش فونتی هست که استفاده میکنید. فونت پیشفرض نوشته های انجمن Tahoma هست که موقع مورب شدن بعضی از حروفش ناخوانا میشند.

*raha*

کاربر ويژه
سلام
رهای عزیز متأسفانه حجم و تعداد مطالب ارسال شده ی این رشته در انجمن به حدی نبوده که بتونه برای خودش بخشی رو اختصاص بده.

پس من اگه مطلب خاصی به نظرم امد ومیخواستم بزارم کجا بزارمش؟

Xaniar

متخصص بخش زوم
سلام
اگه امکان داره این اجازه رو به مدیران بدید که تاپیک های بخش خودشون رو در صورت نیاز تغییر نام بدن
الان ما اگه بخوایم نام یه تاپیکی رو تغییر بدیم باید بیایم و به شما بگیم ولی اگه مدیر هر بخش بتونه تاپیک های بخش خودش رو تغییر نام بده راحت تره
ممنون

Xaniar

متخصص بخش زوم
سلام اگه امکان داره این اجازه رو به مدیران بدید که تاپیک های بخش خودشون رو در صورت نیاز تغییر نام بدن الان ما اگه بخوایم نام یه تاپیکی رو تغییر بدیم باید بیایم و به شما بگیم ولی اگه مدیر هر بخش بتونه تاپیک های بخش خودش رو تغییر نام بده راحت تره ممنون

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
کامیار عزیز این امکان در بخش مدیریتی هر کدوم از مدیران بهشون داده شده.
شما به دو طریق میتونید این کار رو بکنید.
1- از بیرون تاپیک و در بخش مورد نظر با دابل کلید در مقابل نام هرکدام از تاپیک ها.
2-با فشردن دکمه ویرایش پست در پست اول هر تاپیک و بعد هم فشردن دکمه صفحه پیشرفته.

تست کنید اگر موفق نشدید بگید تا به صورت تصویری بهتون آموزش رو بدم.

موفق باشید

Xaniar

متخصص بخش زوم
ممنون علی جان:گل:
بله ، شما درست گفتید
من فکر میکردم که باید توی ابزارهای مدیریت باشه:نیش:

ahmadfononi

معاونت انجمن
علی جان اگر میشه توی گزارش آخرین آمار برتر ایران انجمن برترین تشکر شده ها رو هم بذار.

Mahdi Askari

مدير فنی
سلام علی جان
حتما برای بقیه دوستان هم اتفاق افتاده که توی یک تاپیک خاص منتظر جواب باشن و اگه جواب بیاد باید کل صفحه رو ریفریش کنند
اگه امکان داره تمام صفحات رو به حالت AJAX در بیار تا بدون نیاز به ریفریش کل صفحه ، صفحه بروز رسانی بشه
ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا