• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
علی جان اگر میشه توی گزارش آخرین آمار برتر ایران انجمن برترین تشکر شده ها رو هم بذار.
احمد جان اضافه شد.

سلام علی جان
حتما برای بقیه دوستان هم اتفاق افتاده که توی یک تاپیک خاص منتظر جواب باشن و اگه جواب بیاد باید کل صفحه رو ریفریش کنند
اگه امکان داره تمام صفحات رو به حالت AJAX در بیار تا بدون نیاز به ریفریش کل صفحه ، صفحه بروز رسانی بشه
ممنون
مهدی جان امکان استفاده از این امکان وجود داره منتها در انجمن ما فکر نکنم نیاز آنچنانی به ریفرش خودکار تاپیک ها باشه.

Mahdi Askari

مدير فنی
مهدی جان امکان استفاده از این امکان وجود داره منتها در انجمن ما فکر نکنم نیاز آنچنانی به ریفرش خودکار تاپیک ها باشه.

علی جان اگه باعث دیر لود شدن میشه که هیچی
ولی اگه تاثیری نداره یک امکان جالبیه در کنار تمامی امکانات سایت می تونه سایت رو کاملتر کنه
ممنون

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام :احترام:

قبلاً موقع ارسال پست توی عنوان تاپیک ها به صورت خودکار جستجو میشد. اطلاع از وجود عنوان و تاپیک مشابه نظم بیشتری برای انجمن در پی داره. اگر ممکنه این قسمت دوباره فعال بشه.
:گل:

Mahdi Askari

مدير فنی
علی خان سیستم امتیاز رو که راه انداختی
بهتره متن امتیازات رو هم فارسی کنی

ممنون

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
علی جان اگه باعث دیر لود شدن میشه که هیچی
ولی اگه تاثیری نداره یک امکان جالبیه در کنار تمامی امکانات سایت می تونه سایت رو کاملتر کنه
ممنون
مهدی جان جدای از میزان منابعی که اطلاع ندارم چه مقدار این سیستم از سرور استفاده میکنه و باید تست بشه، موضوع مهم این هست که چنین امکانی در انجمن ما با توجه به نوع تاپیک ها نیاز نیست و در صورت نصب بدون کارایی مفید خواهد بود.
شاید در آینده چنین سیستمی رو نیاز داشتیم.

سلام :احترام:

قبلاً موقع ارسال پست توی عنوان تاپیک ها به صورت خودکار جستجو میشد. اطلاع از وجود عنوان و تاپیک مشابه نظم بیشتری برای انجمن در پی داره. اگر ممکنه این قسمت دوباره فعال بشه.

باران عزیز متأسفانه این سیستم جستجوی دقیقی نداشت و دلیلش هم ضعف جستجوی پیشرفته سیستم ما بود. به هر حال به صورت تستی ورژن جدیدیتری از این هک رو الان نصب کردیم تا تست کنیم و نتیجه رو ببینیم، در صورتی که نتایج جستجوی این سیستم هم مفید نبود مجبور به حذف دوباره هستیم!

علی خان سیستم امتیاز رو که راه انداختی
بهتره متن امتیازات رو هم فارسی کنی

ممنون
انشاالله مهدی جان، به مرور زمان کاملترش میکنیم.

محمد

کاربر ويژه
ببخشید مزاحم میشیم یه پیشنهاد دارم مثلا توی تاپیک ها اگر ممکنه اولین ارسال که معرف تاپیک هست رو توی همه پست ها نمایش داده بشه که کاربر وقتی از وسط کار بیاد بدونه موضوع تاپیک چی هست (واضح گفتم ؟)

Mahdi Askari

مدير فنی
محمد خان این امکان فقط برای بعضی از تاپیک ها خوبه
و برای اکثریت فکر نمی کنم خوب باشه
ولی هر چی نظر مدیر کل هست اجرا میشه

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
ببخشید مزاحم میشیم یه پیشنهاد دارم مثلا توی تاپیک ها اگر ممکنه اولین ارسال که معرف تاپیک هست رو توی همه پست ها نمایش داده بشه که کاربر وقتی از وسط کار بیاد بدونه موضوع تاپیک چی هست (واضح گفتم ؟)

پیشنهاد خوبیه اگه به صورت یک امکان در بیاد که کسی که تاپیک می زنه طبق صلاحدید خودش فعالش کنه یا نکنه. به نظرم تو هر صفحه یک بار قوانین پست اول بیاد کافیه:گل::احترام:

Mans0ur

New member
اگر ممکنه اولین ارسال که معرف تاپیک هست رو توی همه پست ها نمایش داده بشه که کاربر وقتی از وسط کار بیاد بدونه موضوع تاپیک چی هست (واضح گفتم ؟)

منم با آقاي محمد موافقم. فكر ميكنم اگه اينطور بشه خيلي عاليه. واسه جلوگيري از اشغال فضا هم ميشه آپشنالش كرد. اختياري باشه. هر كي خاست اين امكان رو واسه پستش فعال كنه نخواست نكنه.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
محمد جان قبلاً این سیستم رو تست کردیم و متأسفانه گزینه ای برای انتخاب کاربر وجود نداشت.
ورژن جدید رو از این بابت طی چند روز آینده تست میکنیم اگر این امکان برای انتخاب کاربران موجود بود این سیستم رو به صورت دائمی فعال میکنیم.

موفق باشید

محمد

کاربر ويژه
باسلام به همه ببخشید باز مزاحم میشم دیدم که مثلا کاربرا به صورت اتوماتیک ارتقا پیدا نمیکنن خواستم بگم اگر این حالت رو از حالت دستی خارج کنید میتونید سیستم رو تنظیم کنید که بر اساس امتیاز ها و تعداد ارسال ها خود به خود درجه کاربری نیز ارتقا پیدا کنید به نظرم بهتر میشه و شما نیز راحت تر میشید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
محمد جان کاربران اگر به سطح ویژه ارتقاء پیدا نکنند درجات کاربری اونها با توجه به تعداد پستهاشون ارتقاء پیدا میکنه.
منتها گروه کاربری ویژه، گروه کاربری هست که خود ما با بررسی و تحقیق، کاربران رو به این گروه ارتقاء میدیم.
برای ارتقاء به گروه کاربری ویژه تعداد پست ها اهمیت چندانی نداره و مسائل دیگه ای مثل رفتار و اخلاق و... مهم هستند.
به همین جهت گروه کاربری ویژه استفاده کننده از امکانات و بخش های ویژه سایت هست.

Mahdi Askari

مدير فنی
یک پیشنهاد دارم
رنگ ناظم بازنشسته رو با همکار بازنشسته متمایز کن
هر چی باشه این گروه خیلی بیشتر برای انجمن زحمت کشیده

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
یک پیشنهاد دارم
رنگ ناظم بازنشسته رو با همکار بازنشسته متمایز کن
هر چی باشه این گروه خیلی بیشتر برای انجمن زحمت کشیده
مهدی جان قرار نیست این دو گروه رو متمایز کنیم، فقط در رابطه با کاربری آیدا خانم عزیز چون ایشون خودشون درخواست دادند که این عنوان رو داشته باشن و با توجه به زحمات با ارزشی که کشیدند قبول کردیم.

rahnama

پدر ایران انجمن
یشنهاد :
اکنون فصل گلاب گیری در کاشان است.عزیزانی که تمایل دارند اعلام تا روزی را برای بازدید گلاب گیری در کاشان اختصاص دهیم.البته در خیلی از شهرها تور یکروزه کاشان دایر است. می توانیم از طریق تور هم شرکت کنیم.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
سلام با عرض معذرت این جهت اطلاع جدیده به نظر من خیلی اضافه ست و به قول سمیه رو مخ اسکی میره:62:

سیاوش عشق

کاربر ويژه
درود وقت بخیر
به نظرم اطلاع رسانی ها یه مقدار زیادی هستند
مثلا پسند ها و نقل قول ها شاید نیازی به اطلاع رسانی نداشته باشن:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام با عرض معذرت این جهت اطلاع جدیده به نظر من خیلی اضافه ست و به قول سمیه رو مخ اسکی میره:62:

سلام
فاطمه عزیز احتمالاً بعد از دوره تست یکی از موارد رو حذف کنیم.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
یک پیشنهاد!
نمی دونم این امکان برای ویبولتین وجود داره یا نه ولی اگه بشه عالی میشه
آقا علی برای انجمن میشه کاری کرد که ویدیو های سرویس وطنی آپارات رو اینجا پخش کرد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا