• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
یک پیشنهاد!
نمی دونم این امکان برای ویبولتین وجود داره یا نه ولی اگه بشه عالی میشه
آقا علی برای انجمن میشه کاری کرد که ویدیو های سرویس وطنی آپارات رو اینجا پخش کرد؟

احتمالاً بشه امین جان.
باید بررسی کنم این مورد رو...

سیاوش عشق

کاربر ويژه
با درود
توی سایت جای چند تالار خیلی خالیه
قرآن، عترت، شهدا و ... :گل:

آخرین ویرایش:

Mahdi Askari

مدير فنی
جهت اطلاع گوشه صفحه اگه به حالت اجاکس دربیاد خیلی بهتر میشه
الان باید ریفرریش کنی تا نشون بده
ممنون:گل:

WALKMAN

کاربر ويژه
سلام.
چرا در سایت قسمتی برای رشته های فنی و مهندسی وجود ندارد؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
در رابطه با بخش جدید:
عزیزان، به نظرم صرفاً وجود بخش های متنوع و گوناگون در انجمن ملاک برتری و یا مزیت خاصی محسوب نمیشه.
مهم بار و توان علمی انجمن در تالارهای مختف اون هست. در حال حاضر توان انجمن در حد اضافه کردن تالارها و یا بخش های جدیدی به انجمن نیست.
این رشد رو به مرور و در طی زمان با صبر و حوصله انجام خواهیم داد.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
جهت اطلاع گوشه صفحه اگه به حالت اجاکس دربیاد خیلی بهتر میشه
الان باید ریفرریش کنی تا نشون بده
ممنون:گل:

مهدی جان سعی میکنم روی این مورد کار کنم، البته اگر تونستم...

BLaDe

متخصص بخش زبان
با سلام :بای:
من یه پیشنهاد دارم ... :نیش:
کاش بشه تاپیک های یا پست هایی که اعضای انجمن در تالار خاصی ایجاد می کنند ، قبل از نمایش داده شدن ، به تایید مدیر او تالار برسه ( از نظر اسپم بودن و یا تکراری بودن چک بشه بعد تایید یا عدم تایید بشه ) .. اینجوری کار مدیرا هم راحت تره ....:بدجنس:
بعدشم مدیرا برن تو یه قسمتی از گزینه های مدیریتی شون و اون تاپیک ها و پست ها رو بررسی کنن و تایید و عدم تایید کنن و یه کادری هم برای ذکر دلیل وجود داشته باشه که اون مدیر مربوطه دلیلش روبرای اون کاربر بنویسه ...:نیش:

البته من تا حالا با گزینه پست های تائید نشده و تایید کردن پست ها که پایین صفحه در دکمه ابزارهای مدیریت میاد فقط یه بار کار کردم و به نظرم با این پیشنهادی که دادم فرق می کنه ... چون به نظرم اون گزینه فقط پست رو از دید کاربرا پنهان می کنه وگرنه از ایجادش جلوگیری نمی کنه و کلا پاکش نمی کنه یا نمیشه اول تاییدش کنی بعد نمایش داده بشه ...:سوت:

حالا اگه اشتباه می کنم بگید ...:سوت:

amin khan

مدیر انجمن
منظورتون حجم بود یا سایز؟
یعنی شما میگید اندازه آواتار ها 2 برابر اندازه کنونی بشن؟:فکر:

سیاوش عشق

کاربر ويژه
حجم که با بایت اندازه گیری میشه.
منظورم سایز هستش مثلا اگه 48*48 هستش میشه 100*100 بشه یا یه چیزی شبیه این

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
منم موافقم
البته نه دو برابر
آواتار ها به میزانی بشه که با پست بیت برابر باشه چون واقعا الان یکم کوچیکه
عکس شخصی هم همینطور یکم بزرگتر بشه تا اگه یکی عکس گذاشت ببینیم چه شکلیه الان فقط رنگ هاشونو تشخیص میتونیم بدیم:نیش:

سیاوش عشق

کاربر ويژه
با سلام
من یه پیشنهاد دارم ...
کاش بشه تاپیک های یا پست هایی که اعضای انجمن در تالار خاصی ایجاد می کنند ، قبل از نمایش داده شدن ، به تایید مدیر او تالار برسه ( از نظر اسپم بودن و یا تکراری بودن چک بشه بعد تایید یا عدم تایید بشه ) .. اینجوری کار مدیرا هم راحت تره ....
بعدشم مدیرا برن تو یه قسمتی از گزینه های مدیریتی شون و اون تاپیک ها و پست ها رو بررسی کنن و تایید و عدم تایید کنن و یه کادری هم برای ذکر دلیل وجود داشته باشه که اون مدیر مربوطه دلیلش روبرای اون کاربر بنویسه ...

حالا اگه اشتباه می کنم بگید ...
درود.
فکر کنم این زیاد جالب نباشه.
اولا در این صورت کاربران ممیزی میشن که هم صبر آدم رو اذیت می کنه و هم باعث بی انگیزگی میشه و ناراحتی هم بوجود میاره.
دوما: مثلا فرض کنید مدیر یه بخش یه روز یا بیش از دو سه روز نیومد. اونوقت تکلیف چیه؟
بعدشم مدیر وظیفه ش همینه که پست ها و موضوعات ایجاد شده رو باز بینی کنه و در صورت تکراری بودن یا خلاف بودن حذف کنه. که اگه این وظیفه رو نتونه انجام بده با یه کاربر عادی هیچ فرقی نداره.
...
حالا بازم باید کاربران ممیزی بشن؟

Mahdi Askari

مدير فنی
دوما: مثلا فرض کنید مدیر یه بخش یه روز یا بیش از دو سه روز نیومد. اونوقت تکلیف چیه؟

تاپیکی وجود داره که اگه مدیران بخوان چند روزی نباشن اونجا اعلام می کنن و مدیران ارشد حواسشون به بخش های این عزیزان هست
در ضمن صحبت ایشون رو اگه درست دوباره بخونین نوشته بعضی از بخش های خاص ننوشته همه بخش ها
بخش هایی مثل بازی همیشه بازن و هر نوع مطلبی که بخوای می تونی بذاری
اما بعضی بخش ها قضیشون فرق می کنه

BLaDe

متخصص بخش زبان
مرسی از مهدی عزیز بابت طرفداری از من ... :گل::احترام:خیلی چاکریم آقا مهدی گل :خنده2:
باید منم در اینجا دکر کنم که اولا من فقط یه پیشنهاد دادم که لزوما به اجرا در نمیاد و دوم اینکه من واقعا از اینکه بعضی از کاربران بدون اینکه قوانین تالار مربوطه رو مطالعه کنند و قبل از ایجاد پست و تاپیک ، یه کنترل کنن که آیا اون تاپیک یا پست رو فرد دیگه ای قبلا ایجاد نکرده بعد بیان ایجاد کنن ناراحت میشم .... :تعجب2:به خاطر همین هم این مطالب رو عرض کردم که در صورت تایید مدیر انجمن جناب علی خان به اجرا در میاد و من فقط به صورت یه پیشنهاد دوستانه مطرحش کردم و هیچ اجباری در کار نیست به خدا ....:ناراحت::نیش:

parisa

متخصص بخش
پیشنهاد

سلام وخسته نباشید

پیشنهادمیکنم اگه امکانش هست در انجمن نجوم وفضا /بخش اخبارنجوم/تبدیل بشه به اخبارنجوم وفضا ممنون:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
پاسخ : پیشنهاد

از راه انداز و مدیر این بخش مریم خانم میخوام که خودشون این پیشنهاد رو بررسی کنند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا