• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گردهمایی English talking در رید کال

نیکا

متخصص بخش معماری
واقعاً جلسات خیلی خوبیه ... من که حس میکنم به اندازه کلاس زبان مفیده ... :39:

البته اگه ریدکال اذیت نکنه :تعجب2:
الان دو ساعت بود تو ریدکال بودم ، اومدم بگم چرا همه ساکتین دیدم پیام داده که قطع شدی :ناراحت::تعجب2::نیش:
دوباره وصل شدم دیدم کسی نیست :نیش:
نمیدونم کی قطع شدم :نیش:

آخرین ویرایش:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
اول از همه تشکر میکنم از نسرین جان بخاطر این ایده ی خوبش :چشمک:

و همچنین تشکر میکنم از دوستانی که اومدن :گل:

من که خیلی از این حرکت خوشم اومد و امروز احساس کردم بعد مدت های خیلی زیادی که انگلیسی یاد میگرفتم دوباره دارم حرف زدن رو بیاد میارم و به شخصه برای من که خیلی خوب بود:بله:

به قول علی فکر نکنم تو هیچ انجمنی همچین کاری کنند و به دوستانی که نبودن توصیه میکنم از گردهمایی های بعدی حتما حضور پیدا کنند مطمئن باشید پشیمون نمیشید:دوست:

هر کسیو که اذیت کردم حقش بود بیشتر از اینا باید اذیتش میکردم بعدا نیاد بگه :غش2: (شوخی)

با تشکر از وقتی که در اختیار من قرار دادید:نیش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
نزدیک 40 دقیقه امروز در جمع دوستان بودم :80:
خیلی دوست داشتم بیشتر باشنده میبودم ولی نشد که بشه :73:
ولی خود این 40 دقیقه به حدی تاثیر گذاشت روی من که وقتی رفتم خونه خواهرم بهش گفتم بیا با هم خارجکی بحرفیم :خنده2:
جا داره از نسرین عزیز تشکر کنم و از همه دوستانی که صدای منو از توی فرودگاه ، خط مقدم جبهه ، اتوبان و شبکه های رادیووییییی میشنیدن و تحمل میکردن خیلی خیلی معذرت میخوام :خجالت2: :1:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
امیدوارم این جلسات مثمر ثمر واقع شده باشه... از همه دوستانی که تو این جمع شرکت کردن نهایت تشکر رو دارم... :گل::گل::گل:

واقعا لذت بخش بود... :بله:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
امین جان فعلا قرار بر این هست که هر جمعه ساعت 3:00 عصر این جلسات برگزار بشه... خوشحال میشیم حضور داشته باشی و صداتو بشنویم و از دانشت استفاده کنیم:گل:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
منم خیلی دلم میخواست حرف بزنم ولی نشد سیستم کامپیوترم قاطی کرد:52:
ان شا الله سری بعدی:گل:

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام

اول از همه یک تشکر میکنم از نسرین خانم واقعا خیلی خیلی خوب بود برای من هم خیلی خوب بود.

انشاالله همیشه بتونم بیام و چیزای زیادی یاد بگیرم.

به امید دیدار بعدی . :نیش:

Mans0ur

New member
خب.

طبق نظرسنجی که از دوستان شده بود قرار بر این شد که از قبل تاپیک مورد بحث انتخاب بشه و دوستان با یه آمادگی نسبی قبلی تو بحث شرکت کنن.

موضوع این هفته چیه تیچر نسرین ؟

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
Hi everyone. sorry for delay. I had some problem with my net.
ok ... what do you think about the appearance and the personality of people in our country?I mean the way of covering and hijab among boys and girls! Of course it is just an offer and you can suggest other topics to talk about.

Good Luck
:گل:

maksemos

متخصص بخش خودرو
[HIGHLIGHT]
Hi[/HIGHLIGHT] everyone. sorry for delay. I had some problem with my net.
ok ... what do you think about the appearance and the personality of people in our country?I mean the way of covering and hijab among[HIGHLIGHT] boys and girls[/HIGHLIGHT]! Of course it is just an offer and you can suggest other topics to talk about.

Good Luck
:گل:

سلام :تعجب: :هنگ:

بعد وسط متن یدونه هم نوته پسرها و دختر هاا

بقیشو دیگه نفهمیدم :34:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
جناب مکسموس منظورم صحبت درباره تیپ و قیافه و طرز لباس پوشیدن و همینطور ویژگی های شخصیتی ایرانی هاست.

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
دوستان عزیز سلام:گل::گل::گل:

فردا مثل هفته گذشته ریدکال زبان ساعت 3:00 عصر برگزار میشه...از همگی دعوت می کنم تشریف بیارین:احترام:

همونطور که در پست شماره 32 عنوان شد، موضوع مورد گفت گو مشخص شده... البته این فقط یه پیشنهاده و همچنان منتظر پیشنهاد های شما خواهم بود...:شاد:

با تشکر فراوان:گل:

HOMARNA

کاربر ويژه
سلام...

اجازه ما رو هم راه میدیدن؟

بعد لینک این گردهمایی رو هم بدین لطفا...

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
سلام...

اجازه ما رو هم راه میدیدن؟

بعد لینک این گردهمایی رو هم بدین لطفا...

سلام دوست عزیز:گل:
تشریف بیارین... باعث خوشحالی ما میشین. این گردهمایی عمومی و آزاده...

این هم لینک توضیحات امید عزیز راجع به دانلود نرم افزار رید کال

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=21279

تشریف بیارین... منتظرتون هستیم:گل:

بالا