• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گردهمایی English talking در رید کال

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
نسرین جان کیا میخوان بیان امروز؟
اولین باره دعا کن بتونم حرف بزنم :خجالت2:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
نسرین جان کیا میخوان بیان امروز؟
اولین باره دعا کن بتونم حرف بزنم :خجالت2:

میترای گلم کافیه تو بیای... هممون در یه سطحیم ...باور کن کسی بهتر از کس دیگه نیس. کسی هم نمی خواد اونجا ایراد بگیره. فقط می خوایم اسپیکینگمون تقویت شه. نگران نباش گلم.:بغل::شاد::گل:

H@DI

کاربر ويژه
منم میام میخوام بحرفم:بدجنس: البته نه انگلیسی :قهر: فارسی میحرفم :قلیون:

فارسی را پاس بداریم انگلیسی را زاپاس

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
خوب بچه ها جون... ما الان رید کال زبان هستیم... اگه دوس دارین الان بیاین... :شاد:

هر وقت اومدین قدمتون رو چشم:احترام::گل:

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
خیلی خوب بود :نیش: قرار نبود باشم ولی قسمت شد باشم :نیش:

امروز یه مهمون کوچولو هم داشتیم :8::8::8:

آهای اونایی که نیومدین :بدجنس: دلتون خیلی آب :50::49:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
با تشکر از نسرین بخاطر این گردهمایی:نیش:

امروز کلا خیلی خوش گذشت جالی همه ی دوستان خیلی خالی بود:شاد: :قلیون: :نیش:

یعنی جیگر اون مهمون کوچولویی که داوود گفت رو خام خام....:بغل: (مهلا دختر کوچ کولوی میترا جان)

من یکی کلی کلمات جدید یاد گرفتم:قلیون:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
:بغل::بغل: قربوووووووووووووووون اون مهلااااااااااااااای خوشگلم بشم که امروز گردهمایی رو نورانی کرد با اومدنش:بغل::بغل:

قربون نسرین جون گفتنش بشم... میترا جون مرسی که اومدی و مهلا جونم آوردی :دوست::گل::گل::گل:

از همه دوستای گلم که تشریف آوردن متشکرم... مهداد عزیز... مهدی گل... آقا علی... امین که ماشالا زبانش از منم بهتره. داوود عزیز که از اومدنش خیلی خوشحال شدم. هادی گل.
فاطمه که همیشه با اومدنش کلی به من لطف می کنه و به من تو پیش بردن بحث کمک می کنه... فریده و مریم مهربونم... شیمای خوش زبونم :دوست: که کلی ما رو خندوند و خوشحالمون کرد . سولماز که منو با انگلیسی صحبت کردنش سورپرایز کرد و با تشکر از مادر بزرگوارشون که افتخار دادن به من و چند کلامی با ما انگلیسی صحبت کردن:احترام:... و مهمتر از همه میترا جون که هم خودش با اومدنش صفا آورد هم با آوردن دختر گل و شیرین و خوش زبونش گردهماییمونو گلستان کرد:بغل::گل:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
بله بله بسیار مفید و آموزنده بود من یک کلمه اونم alas یاد گرفتم که الان اونم معنیش یادم رفت:نیش:
ولی نه جدا خیلی چیز بود
چیز...
محمد علی بهمنی
نه نه
بستنی
نه اونم نبود
آهان خیلی مفید بود و بسی سپیکینگیدیم و جای اون هایی که نیومدن و از انگلیسی صحبت کردن من فیض ببرن خالی:نیش:

آخرین ویرایش:

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام به همگی دوستان :گل:

امروز رو یه عذر خواهی میکنم که نتونستم بیام آخه اینترنتم داره ترافیکش تموم میشه زیاد نمیام توی نت .

انشاالله هفته آینده میام چیزهای زیادی یاد میگیرم.

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
بله بله بسیار مفید و آموزنده بود من من یک کلمه اونم alas یاد گرفتم که الان اونم معنیش یادم رفت:نیش:
ولی نه جدا خیلی چیز بود
چیز...
محمد علی بهمنی
نه نه
بستنی
نه اونم نبود
آهان خیلی مفید بود و بسی سپیکینگیدیم و جای اون هایی که نیومدن و از انگلیسی صحبت کردن من فیض ببرن خالی:نیش:

:خنده2: امین جان اونی که گفتی معنیش میشه "آه، افسوس، دریغ":گل:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
خیلی خوب بود
ممنون از همه کسایی که تو ردیکال بودن:گل:
از نسرین جون هم ممنونم که مهلا رو تو کلاس زبانشون راه دادن:احترام:
وعلی آقا که حرف اه رو به مهلا یاد دادن:نیش2:
ومریم جون با صدای شیرین نینیش با مهلا حرف زد:خنده2:
ومهدی جان وداوود جان ونیکا جون
وتمام عزیزانی که تو ردیکال بودن برای اولین بار با من هم صحبت شدن
خیلی خیلی ممنونم:گل:
واقعا خوش گذشت:شاد:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
دوستان نیک سیرت من:گل:

امروز جمعه قرار بر این شده که با توجه به درخواست دوستان ریدکال زبان از ساعت 5:00 عصر شروع بشه و تا 2ساعت و نیم ادامه داشته باشه. یعنی تا 7:30 عصر.

منتظر حضورتون هستیم:احترام::گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
متاسفانه من نرم افزار جدید ردیکال را ندارم.
لطفا لینک نرم افزار را مرقوم فرمایید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
متاسفانه من نرم افزار جدید ردیکال را ندارم.
لطفا لینک نرم افزار را مرقوم فرمایید.

:13:
آقا هوشنگ اگه قدم رو چشم من بذارین و تشریف بیارین ریدکال از ته دل منو خوشحال می کنین. خیلی دوس داریم صداتونو بشنویم و نهایت استفاده رو از سخنان زیباتون کنیم... لطفا تشریف بیارین:گل::شاد:

rahnama

پدر ایران انجمن
:13:
آقا هوشنگ اگه قدم رو چشم من بذارین و تشریف بیارین ریدکال از ته دل منو خوشحال می کنین. خیلی دوس داریم صداتونو بشنویم و نهایت استفاده رو از سخنان زیباتون کنیم... لطفا تشریف بیارین:گل::شاد:

به روی چشم. امروز نهار جائی دعوت دارم اگر برسم در خدمت خواهم بود. و یک دهن با زبان خارجی آواز خواهم خواند.:شاد:
ضمنا شنیدن صدای من با شماره 09127804639 امکان پذیر خواهد شد. البته من در زمان صحبت کردن همیشه می خندم و صدای خنده هایم بیشتر از صدای اصلیم است.
می فرمائید: نه
امتحان کنید.:غش2::غش2::غش2:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
این افتخار رو میدم که امروز بیام :قلیون: :50: :نیش:

بالا