• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گردهمایی English talking در رید کال

Mahdi Askari

مدير فنی
ای وای اون قابلمه رو بدید
آها ایناهاش :73:

من ساعت پنج باید برم انتگرال یاد بگیرم
اونم از نوع معین به همراهی نا معین :نیش:

حیف شد می خواستم بیام بیام خارجیکینی صحبت کنم
وقت نمیشه

دوستان اگه کسی آواز جارجیکینی خوند ضبط کنید بدید ما هم گوش کنیم
چون علی قرار بود بخونه :سوت:

فعلا با اجازه
ما را هم یاد کنید :گریه:
:گل:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
با تشکر از نسرین جان بخاطر این گردهمایی خوب و خیلی مفید:دوست: :گل:

امروز خیلی خوب بود خیلی خوش گذشت البته تا یک ساعت فقط چند نفر بودیم بعد از اون بقیه دوستان اومدن و با اینکه خیلی خندیدیم خیلی چیزا هم یاد گرفتیم :بله:
از ساعت تقریبا 5 بودیم تا 8 و نیم که ریدکال به وقت اضافه کشید:نیش:
جاتون خالی اقا هوشنگ هم آخرای ریدکال اومدن و از شنیدن صداشون واقعا لذت بردیم:بغل:
از همه شنیدن صدای دوستانی که اومدن (نسرین جان , میترا خانوم , علی جان , مریم خانوم , مهداد جان , امین جان , آقا هوشنگ:بغل: و سولماز جان ) خیلی خوشحال شدم:دوست:

تیچر هم بنده خدا از خواب بلند شده بود اومده بود اولش صداش خیلی خوابالود بود اما بعد سرحالتر شد اما بازم خسته بود ریدکال هم هی مینداختش بیرون صداش نمیومد دیگه اعصابش خورد شد تازه کلی هم حرف زد :نیش:
باشد که رستگار شوید:قلیون: :نیش:

:گل: :گل: :گل:

آخرین ویرایش:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
با تشکر از نسرین جان بخاطر این گردهمایی خوب و خیلی مفید:دوست: :گل:

امروز خیلی خوب بود خیلی خوش گذشت البته تا یک ساعت فقط چند نفر بودیم بعد از اون بقیه دوستان اومدن و با اینکه خیلی خندیدیم خیلی چیزا هم چیزا گرفتیم :بله:
از ساعت تقریبا 5 بودیم تا 8 و نیم که ریدکال به وقت اضافه کشید:نیش:
جاتون خالی اقا هوشنگ هم آخرای ریدکال اومدن و از شنیدن صداشون واقعا لذت بردیم:بغل:
از همه شنیدن صدای همه دوستان (نسرین جان , میترا خانوم , علی جان , مریم خانوم , مهداد جان , امین جان , آقا هوشنگ:بغل: , سولماز جان و امین جان ) خیلی خوشحال شدم:دوست:

تیچر هم بنده خدا از خواب بلند شده بود اومده بود اولش صداش خیلی خوابالود بود اما بعد سرحالتر شد اما بازم خسته بود ریدکال هم هی مینداختش بیرون صداش نمیومد دیگه اعصابش خورد شد تازه کلی هم حرف زد :نیش:
باشد که رستگار شوید:قلیون: :نیش:

:گل: :گل: :گل:

با تشکر از توضیحات مفصل و خیلی دقیق مهدی شما رو دعوت می کنم که یک بار دیگه نوشته های مهدی رو بخونین و خودتون قضاوت کنین که کی خوابش میاد:غش2:

از همه شنیدن صدای همه دوستان... :فکر::نیش2:
خیلی چیزا هم چیزا گرفتیم :تعجب: :غش2:
امین جان و امین جان :تعجب: :غش:

مهدی جان! باشد که رستگار شوی:نیش2::گل::گل::گل:

maksemos

متخصص بخش خودرو
سلام تیچر
میگم نمیشه این رید کال رو بندازین برا شب !
اونم وسط هفته ؟ :17:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
یوسف عزیز:گل:

متاسفانه من 6روز هفته کلاس دارم. معمولا تا 10 شب. تا برسم خونه میشه 11 شب:ناراحت:
ای کاش مهسای عزیز مشکل ریدکالشون حل بشه تا بتونن وقتی من نیستم این گرد همایی رو برپا کنن. آقا یوسف شرمنده ام:ناراحت:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
با تشکر از توضیحات مفصل و خیلی دقیق مهدی شما رو دعوت می کنم که یک بار دیگه نوشته های مهدی رو بخونین و خودتون قضاوت کنین که کی خوابش میاد:غش2:

از همه شنیدن صدای همه دوستان... :فکر::نیش2:
خیلی چیزا هم چیزا گرفتیم :تعجب: :غش2:
امین جان و امین جان :تعجب: :غش:

مهدی جان! باشد که رستگار شوی:نیش2::گل::گل::گل:

:تعجب: :تعجب: :تعجب: :غش:

نخیر بیخود شایعه درست نکن من خوابم نمیومد:قلیون: :50:
من این پست رو دقیقا زمانی دادم که عجله داشتم میخواستم برم گفتم قبل رفتن پست بزنم:18: :50: :نیش:
نتیجه میگیریم من خوابم نمیومد :50:
فعلا به فکر شیرینی باش:بدجنس:

باشد که رستگار شوی:غش2: :گل: :گل: :گل:

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
یوسف عزیز:گل:

متاسفانه من 6روز هفته کلاس دارم. معمولا تا 10 شب. تا برسم خونه میشه 11 شب:ناراحت:
ای کاش مهسای عزیز مشکل ریدکالشون حل بشه تا بتونن وقتی من نیستم این گرد همایی رو برپا کنن. آقا یوسف شرمنده ام:ناراحت:

مرسی از نسرین جون عزیز بابت این پیشنهادش ...:گل::تعجب2::نیش: راستش من هنوز برنامه رید کال رو دانلود و نصب نکردمش ....:نیش:

بنده با کمال میل از نظر برگزاری ریدکال در مواقعی که نسرین جان نیستن ، موافقم :احترام:
فقط چند تا مشکل دارم : یکی اینکه یکم ساعتش واسم ناجوره ( ساعت 3 ظهر روز جمعه ) ... :ناراحت:مشکل دیگه من اینه که میکروفن ندارم که باهاش بتونم صحبت کنم ....:سوت: سعی می کنم مشکلات رو حل کنم و برنامه رو نصب کنم و در خدمت باشم

فقط من با روند جلو رفتن بحث آشنا نیستم و اگه بشه که یه جمعه رو بیام تا ببینم چجوری نسرین ریدکال رو مدیریت و تدریس می کنه خیلی خوبه و بعد از اون میتونم ادامه ش بدم وقتی خودش نیست

همچنین جا داره از تمامی دوستانی که برای ریدکال اعلام آمادگی کردن و حضور پیدا می کنن تشکر کنم ....:گل::احترام:

دوستان برای
دانلود و آموزش و انجام تنظیمات ریدکال به این تاپیک که توسط امید عزیز ایجاد شده مراجعه کنند ... :بای:

آخرین ویرایش:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
سلام دوستان:گل:

ریدکال زبان فردا از ساعت 5 عصر به مدت 2 ساعت برگزار میشه. یعنی تا ساعت 7:00:گل:
منتظرتون هستیم:احترام:
در ضمن هر کس هر نظری راجع به موضوع بحث داره لطفا همین جا اعلام کنه. متشکر میشم:4::نیش2:

maksemos

متخصص بخش خودرو
هی وای :52:

من فکر کردم ساعت 3 هستش برا همین نرفتم باغ.
الان دیدم نوشته ساعت 5 !

نمیتونم تا اون موقع بمونم مامانم دعوام میکنه :34::ناراحت:

Mahdi Askari

مدير فنی
خوب من اومدم پیشنهاد بدم البته این پیشنهاد ها رو همون جا هم مطرح کردم ولی کسی گوش نداد( یعنی نخوند از روی متن )

یک قسمت رو اختصاص بدیم به کلمات جدید و پر کاربرد ( اگه بوده و هست من متوجه نشدم)
یک قسمت رو اختصاص بدیم به کلمات محاوره ای در رفت و آمدهای روزانه (اگه بوده من متوجه نشدم)
یک قسمت رو اختصاص بدیم به جوک انگلیسی ازون خنده دارهاش (اینو دیگه مطمئنم نبوده)
یک قسمت رو اختصاص بدیم به اصطلاحاتی که چند معنی دارند و در بعضی مکان استفاده از آن موجب ناراحتی افراد روبرو می شود (مثل pretty)
یک قسمت رو اختصاص بدیم ...... وای مخم هنگ کرد از بس نوشتم یک قسمت یک قسمت

همینارو داشتم اگه بود بازم میارم

راستی من امروز شرکت کردم ها :نیش:
ولی علی برامون بستنی نخرید :گریه:
نه تنها بستنی برای ما نخرید بلکه برای مهلا دختر میترا خانم هم نخرید و از همه مهم تر اونو پارک نبرد :تنبیه:
این انجمنه ما داریم:نیش:

آخرین ویرایش:

Silver Star

مدير ارشد تالار
امروز ریدکال خیلی باحال بود و در باره ی پول تاک کردیم!
من بودم، نسرین جون، بارون جون، میترا جون+ مهلا کوچولو،فاطمه جون، مهسا جون، عمو داوود عزیز که فقط اولش اومد، داش پلنگ عزیز، مهدی عزیز:)عصبانی:)، مهداد عزیز، آرش عزیز و علی عزیز هم که این دو تای آخری زیاد نبودن متاسفانه.
از تمام این رفقا تشکر میکنم.
:نیش::گل:

آخرین ویرایش:

baroon

متخصص بخش ادبیات

از همه ی گلایی که توی ریدکال بودن پوزش می خوام که بی خداحافظی رفتم. :گل:
سرعت خوب نیست. هر چی تلاش کردم دیگه نتونستم وارد بشم.

صدای سولماز و میترا رو برای اولین بار شنیدم:12:. مهلا رو ندیدم:73:. مهسا هم که صداش مشمول مصلحت وقت بود! :73:

بالا