• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

..::آبی دل::..

متخصص بخش
من من !
mrsbeasley.gif
منم نظرم رو بگم
glassesf.gif

علی جان راستش این ایده ی خوبه ای که بخوای یه هدر ثابت بذاری ... ولی یه هدر معرف اول یه انجمنه ! برای همین به نظر من این هدر زیاد قشنگ و مناسب نیست ... اگه نظر سنجی بذاری فکر نکنم به جر خودت کسی بهش رای بده ...البته مطمئن نیستم خودتم رای بدی:نیش:

بده محمد جون یه هدر ثابت بزنه یا خودت برای انجمن آستین بالا بزن یا چه بدونم ولی یه چیز قشنگ تر...

که لا اقل بهم مربوط باشه...این هدر اصلا هم نوشتش قشنگ نیست هم تصاویریرش بهم مربوط نیست و هم نامربوط به انجمن هست:دوست:

حالا البته این نظر من هست:بغل: ...

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
بعضی از مسائل هستند که از بیرون بخوایم نگاهشون کنیم به نظر بسیار ساده میان ولی اگر بخوام کمی وارد متن موضوع بشیم اوضاع بسیار متفاوت تر از اون چیزی هست که اون سمت به نظر میرسه محمد جان .
نه دوست دارم که این موضوع رو باز کنم و مسائل رو بگم و نه این تایپک رو مناسب این بحث میدونم .

اما در حد اشاره و سر نخ برای درک موضوع:
از زمان راه اندازی انجمن به صورت عمومی اعلام شد و از همه ی دوستان هم به نوعی درخواست جداگانه ی اختصاصی شد که برای انجمن خودشون یک هدر مناسب طراحی کنند و تا همین چند هفته ی گذشته نیز خودتون شاهد بودید که ادامه داشت .
بعضی ها که کلاً غیب شدند ! که بعضی از دوستان شاهد این موضوع بودند .
در مورد طراحی هایی هم که انجام گرفت با احترام به همه ی دوستان و تشکر از همه امیدوارم از واقعیتی که میخوام عرض کنم ناراحتی در دلشون ایجاد نشه ولی جز گاو و گوسفند و چمن و قلب و گل و کره ی زمین و طرح تکراری مربوط به سایت های دیگر چیزی نصیب انجمن نشد .
از همه ی طرح ها هم استقبال شد خودتون هم شاهد بودید تک تک هدر ها به جز یک مورد اون که اصلاً قابل نصب نبود رو نصب کردیم ، آرش عزیز هم که خودش برای نصب زحمت کشید شاهد موضوع بودند که میتونید بپرسید .
بریم سراغ این هدر :
اسم انجمن : ایران انجمن
نوشته ی موجود در وسط هدر به سه رنگ پرچم کشورمون ایران هست که مربوط به نام انجمن (ایران) میشه .
عکس های موجود در سمت راست هدر :
مجسمه ها که مربوط به ایران باستان و فرهنگ و گذشته ی کشورمون ایران هست و تصویر دختر ایرانی با نوع پوشش و شکل و شمایل خاص آن هم که به تنهایی یکی از تصاویر معروف مربوط به ایران است که در شکل های مختلفی طراحی و موجود است .
هر سه تصویر گفته شده مربوط به نام ایران و انجمن هستند .
تصویر نقشه ی سمت چپ هدر هم که مربوط به کشورمون با نقاط مشخص شده ی استانهای آن که نمایانگر افراد مخلفی از نقاط مختلف ایران هستند که در این انجمن حضور دارند و در آینده هم در سطح وسیع تری حضور خواهند یافت .
مهر مربوط به خانواده ی ایرانی هم که نماینگر پیوندی هست که بین این نقاط برقرار هست که با نام iranjoman این نقاط رو به هم مربوط کرده که جنبه ی سیاسی دارد و یکی از عوامل بقاء انجمن . که به رنگ سه رنگ پرچم ایران رنگ آمیزی شدند و باز هم مربوط و مرتبط به نام ایران و نام انجمن هست .
و در آخر هم کلمه ی persian golf انتهایی آن که با وجود توصیه ی های بسیار دوستانی آگاه برای در امان ماندن از حمله ی هکران عربی ، باز هم قرار داده شد برای خلیج همیشه فارس که باز هم مربوط به ایران و نام ایران انجمن هست .
این مباحث هم مربوط بود به موضوع عدم ارتباط اشکال هدر به سایت که بیان کردی .
که حالا شما کدام یک از موضوع های داخل هدر رو نامربوط دونستید جای بحث داره !
همه ی دوستان از اساتید هستند و صاحب نظر در این رابطه و از هیچ کسی هم انتظار تهیه ی هدر برای سایت نیست و این موضوع از وظایف اولیه ی ادمین سایت، ولی اصلی که در طراحی یک هدر اختصاصی ملاک و در درجه ی اصلی قرار میگیرد این موضوع است که طراحی یک هدر اختصاصی باید به گونه ای باشه که مربوط به محتوای سایت باشه و بسیاری از مسائل رو از دنیای اطراف نماینگر باشه (با توجه به نوع خاص و عمومی انجمن ما). و همه چیز در زیبایی و گرافیک بالا خلاصه نمیشه . هرچند که این گزیته ها هم مهمند .
یعنی یک هدر به گونه ای نباشه مه بشه با تغییر عنوان ان برای یک سایت یا محتوای دیگه ای هم استفاده بشه .
هدر موجود بین هدر های دیده شده هدری هست که بیشتر از همه ی هدرهای نمایش داده شده نطر بنده رو در این موردها رفع کرده .
شاید : زیبا نیست ؛ بهترین نیست ؛ جا برای بهتر شدن زیاد داره ؛
ولی مطعق به سایت ایران انجمن هست .
(تک هدری هم که با طی هزینه ای برای انجمن طراحی شد و هفته ی گذشته تحویل داده شد با وجود زیبایی و گرافیک بسیار بالا و زیبا به هیچ عنوان شامل موارد گفته شده ام در بالا نیست .
همیجا اعلام میکنم از دوستان عزیز اگر کسی واقعاً وقت فکری و محتوایی گذاشت و هدری رو طراحی کرد که مسائل گفته شده رو بهتر از هدر موجود دارا بود و یا دوستی هدر موجود رو با طراحی و زیبایی بهتری عرضه کرد بنده در کوتاه ترین زمان ممکن هدر رو به عنوان هدر اصلی و همیشگی انجمن نصب حواهم کرد چه 100 نفر به اون رای مثبت بدند و چه هیچ کسی رای مثبتی بهش نده .
همگی موفق باشید

من من !
mrsbeasley.gif
منم نظرم رو بگم
glassesf.gif

علی جان راستش این ایده ی خوبه ای که بخوای یه هدر ثابت بذاری ... ولی یه هدر معرف اول یه انجمنه ! برای همین به نظر من این هدر زیاد قشنگ و مناسب نیست ... اگه نظر سنجی بذاری فکر نکنم به جر خودت کسی بهش رای بده ...البته مطمئن نیستم خودتم رای بدی:نیش:

بده محمد جون یه هدر ثابت بزنه یا خودت برای انجمن آستین بالا بزن یا چه بدونم ولی یه چیز قشنگ تر...

که لا اقل بهم مربوط باشه...این هدر اصلا هم نوشتش قشنگ نیست هم تصاویریرش بهم مربوط نیست و هم نامربوط به انجمن هست:دوست:

حالا البته این نظر من هست:بغل: ...

..::آبی دل::..

متخصص بخش
چه 100 نفر به اون رای مثبت بدند و چه هیچ کسی رای مثبتی بهش نده .
خوب مرد ! مثل اینکه استبدادی هست :نیش:و خبری از دموکراسی نیست !:تعجب: پس بچه ها هر چی هم بگن کشکه دیگه :تعجب: من از استبداد میترسم برای همین جبهه عوض میکنم :شاد:

من الان کاملا با تو موافق شدم و همه جوره از این هدر دفاع میکنم:دوست: ...

واقعا ما چرا باید عکس قلب بذاریم ! قلب که نشان دوستی و مهر و محبت هست برای چی آخه ؟؟ تا وقتی ما مجسمه ی دوره ی ایران باستان داریم مگه دیوونه شدیم قلب بذاریم؟! میتونیم به تاریخ بر باد رفتمون افتخار کنیم که توی گذشته غرق بشیم و چشمامون رو به حال حاضر ببندیم ! اصلا فکر نکنید نماد دوستی و عشق برتر از مجسمه است ها ! یه وقت فکر نکنید که ما هر چی هم باشیم ، جهان سومی هم باشیم به دوستیمون میتونیم افتخار کنیم ...نه ! از این فکر ها نکنید ما باید به تاریخ باستان افتخار کنیم ها !

دوست های من ما نباید از عکس گل استفاده کنیم ... چون اون خانومی که اون بالاست خودش خیلی گله؟! باور کنید همسایه ی علی بوده :نیش:میتونید ازش سوال کنید ؟! به جای عکس گل که در فرهنگ 32 دو کشور منجمله ایران نماد عطوفت و مهربانی هست ما میتونیم از این خانوم معطوف و مهربان استفاده کنیم ... که بگیم به به چه پوشش قشنگی داره !

واقعا چرا باید عکس کره ی زمین بذاریم ! مگه همه جور آدمی این جا عضوه؟! میتونیم تقشه ایران بذاریم که بگیم همه ی بچه ها از جای جای ایرانن !! غدیر ! نه اون که نمیشه ؟! به هر حال ما ایرانی ها با تعصب زندگی میکنیم و نمیتونیم همه رو به یه چشم ببینیم ... بیایید منطقی باشیم کره ی زمین به چه دردی میخوره ! آدم فقط آدم های ایران !

یه موقع نگید عکس های این هدر بهم ربطی نداره ها ! این ها همه به ایران مربوطه ! عکس من رو هم میتونید بذارید اون بالا چون من هم شناسنامه ایرانی دارم و به ایران مربوطم ... عکسم رو بذارید کنار اون خانوم خوشکله که خیلی مشهوره !:خجالت: (اگه کسی خواست هدر طراحی کنه به من خبر بده بهش عکس بدم :نیش:)

در کل منم موافق این هدرم:بغل: علی جون برو جلو من پشتتم مرد :نیش:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
یه سوال در مورد این یارانه ها

این میگن اصلاح میشه کرد هنوز وقت داره من از اینا سردر نمییارم
میشه کلا ثبت نام جدید کرد نکرد چیه قضیه ؟

rahnama

پدر ایران انجمن
tmp-ababy-kiss-10.jpg

20.jpg
با تشکر از یگانه جان برای انتخاب عکس:

زیباترین بوسه

خوب شد این عکس به این بخش منتقل شد تا من بتوانم این مشکل سایت را مطرح کنم.
این عکس در ادامه عکسهای خوب خانمی عزیز بود و در اینجا هیچ معنی ندارد .در نهایت منظورم توجه بیشتر به این دو قطعه عکس بود.زیاد بود , بود نوشتم . تمام.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
در صورتی که مباحث مطرح شده در تایپیک های عکس ها مرتبط با عکس ها ی موجود دا داخل اون تایپبک و محتوای نایپییک بود و از لحاظ محتوایی خلاف قوانبن انجمن نبود نیازی به انتقال پست ها نیست .
البته بعضی از تایپیک های عمومی و کلی هستند مثل :
عکسهای عاشقانه
تاريخچه نمادها و نشانه ها
تصاویر متحرک
عكس هاي گرفته شده توسط اعضاي سايت

و چند تایپیک مشایه دیگر که اکثراً مهم هم هستند ، اینها به حد کافی به لحاظ کلی بودن شلوغ و پر از پست هستند، درست است که در نگاه اول خلاف قوانین به نظر نمیزسه ولی از لحاظ مدیریتی لحظه ی فکر کنیم که تایپیک پر از پست است و اگر قرار باشد در مورد هر پست و یا چند پست در همان تایپبک کاربران نظراتشون رو بگند تایپیک واقعاً از بین خواهد رفت ، پس پستها با وجود اینکه هیچ گونه خلافی ندارند ولی برای حفظ تایپیک منتقل میشند .

rahnama

پدر ایران انجمن
آرام می آیم و چند نوشته را به سایت اضافه میکنم و یواشکی خارج می شوم. نمی دانم دلیلش چیست؟
شاید رسیدن به مرز 60 سالگی است؟
شاید حرفهایم تمام شده است؟
شاید خسته بنظر می آیم ؟
شاید و صدها شاید
اما مطمئن باشید دوستتان دارم و از هیچ عزیزی ناراحت نیستم و نخواهم شد.
شاید هم به زودی بر طرف شود .
خدایا این کلمه شاید را چقدر دوست دارم . در این کلمه شاید هدف نهفته شده . به چه صورت ؟
خودم هم نمی دانم.

:گل:

خانمی

کاربر ويژه
جناب رهنما

مطلبتون رو در پست قبل خوندم حس عجیبی پیدا کردم که هر چند نمیشه بیان کرد ولی قدری یا کمکی البته با فتحه نه با ضمه:

یه حسی مثل خفگی

یه حسی مثل دلتنگی و

یه حسی مثل بغض

حالا چرا این پست شما این حس رو ایجاد کرد نمیدونم.

حالا خوبه شما یواشکی میاید اثری میذارید یه ردی چیزی

حالا من یواشکی میام بی اثر میرم فقط عنوان هایی رو که دیگه فضولی امونم نمیده می بینم.

rahnama

پدر ایران انجمن
عزیز من خدا را شکر میکنم که در سایتی عضو شده ایم که از هر نظر سالم. دوستانی که راحت می توانیم با آنان درد دل کنیم . از بس محیط پاک و سالم است که اکثریت ما به این حال گرفتار شده ایم و اما علت:
ناراحتی و مشکلاتی داریم که تا کنون نتوانسته ایم به کسی و حتی نزدیک ترین افراد زندگیمان مطرح کنیم ولی در اینجا این محیط به حدی آماده هست که می خواهیم تمام مشکلاتمان را با زدن دکمه های کیبورد به همه بگوئیم و انتظار همدردی و همفکری داشته باشیم . این عالی است . این قابل تقدیر است. بیشتر در این مورد بنویسیدو کمک کنیم ریشه یابی های درست را تحویل هم بدهیم.

rahnama

پدر ایران انجمن
دستوری وجود ندارد. ما به مخم برنامه می دیم و مخم موظف با انجام است.
شبیه کامپیوتر.:گل:
باز اگر سئوالی بود در خدمتم.

خانمی

کاربر ويژه
منظور منو متوجه نشدید.گاهی هم اطرافیان باید کمک کنند.

دقیقا باید از دیگران کمک گرفت .
این جمله آخر من بود:
بیشتر در این مورد بنویسیدو کمک کنیم ریشه یابی های درست را تحویل هم بدهیم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

rahnama

پدر ایران انجمن
ده هزارمین سپاس را که شما بمن داده اید (نه بعنوان تائید یا نفی. صرفا دیدن تایپیکها و پست ها ) با ده هزار شاخه :گل: به تمام اعضای عزیز و دوست داشتنی سایت تقدیم می کنم.

rahnama

پدر ایران انجمن
مهم بسیار مهم

با توجه به تایپیکها و پست های که تا کنون زده ام همگان شاهد هستید که به هیچ وجه خارج از چهار چوب فوانین سایت نبوده و قصد اهانت به هیچ عزیزی را هم نداشته ام. (شاید خودم این فکر را می کنم).
چنانچه عزیزی غیر از این را دیده باشد تقاضا میکنم حتما در همان بخش بطور علنی یا خصوصی من را در جریان بگذارد تا صمیمانه معذرت خواهی کنم. باور بفرمائید در رابطه با آن هیچ توجیهی برای آن عزیز نخواهم داشت و صرفا حرفش را قبول و معذرت خواهی خواهم کرد.:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
تبریک به تک تک عزیزان انجمن:

امروز : 89/9/19
ساعت 1:00

رتبه در الکسا :
جهانی:
globe-sm.jpg
104,808
ایران:
ir.png
1,601

رتبه در گوگل :0/10
_______

چیزی که داریم بهش نزدیک میشیم ، رسیدن به رتبه ی زیر 100 هزارمین سایت جهان و 1500 امین سایت برتر ایران ، اتفاقیست بسیار بزرگ که تنها و تنها با کمک و همت تک تک شما دوستانم درحال شکل گیریست .

بالا