• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

rahnama

پدر ایران انجمن
آقا , خانم این جا چه خبره؟
آیدای :گل: کو
محمد آبی دل :گل: کو؟
کسی میتونه اطلاعاتی به ما بده؟

.

خانمی

کاربر ويژه
بله جناب رهنما واقعا" هردوی این دو عزیز نبودنشون آزار دهنده ست.

سنجاقی عزیز؟

آبی دل گرامی؟

کجا هستید ما رو بی خبر نذارید.

البته یه عیبی که این تاپیک داره اینه که تا وارد نشی نمیتونی بخونی ای کاش میشد ............

rahnama

پدر ایران انجمن
عزیزان من یک آی دی از محمد آبی دل :گل: دارم.(البته خودش اعلام کرده)و چون تاکنون در مسنجرها شرکت نداشته ام یکی از عزیزان توسط این آی دی خبری از ایشان به ما بدهد.
mohammad_abidel

:گل:

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
درود
والا از محمد آبي دل گرامي شنيدم كه ديگه قرار نيست سر بزنن انجمن .
ولي بازم مي گم بهشون كه همه سراغشون گرفتن

rahnama

پدر ایران انجمن
چقدر این دلتنگی ها قشنگ است.
عزیزان خواهش میکنم در صورت غیبت حتی برای یکبار هم شده سری بزنید و بقیه عزیزان را از نگرانی در آورید.

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
دوستان مدتي مليكا به خاطر دانشگاه و يك سري مسائل كه به طور غير منتظره اي تو زندگيش پيش اومده درگيره . واقعا سرم شلوغه و از اينكه مثل گذشته تو بخش زبان نيستم پوزش مي طلبم اما رتب به انجمن سر ميزنم .
اتاق زبان يه كم حالت تعليقي گرفته اما نگراني نيست و فكر نكنيد بيخيالم من به خدا فكر شب و روزمه و برنامه هايي كه دارم براش را دارم روش كار مي كنم مشكلاتم كه رفع شه با همه اون برنامه هاي باحال ميام حتما و از دوستان ديگه هم كمك مي گيرم تا بيش از پيش اتاق زبان فعال و پرشور شه .
تو قسمت هاي ديگه زياد خدا را شكر كمبود نداريم فقط نگران اتاق تمرينم

rahnama

پدر ایران انجمن
خواستم این مطلب را ننویسم. استخاره کردم و قرار شد بنویسم.
عزیزان اگر این چند شب دائم در خدمت شما هستم , نه بعنوان اینست که خانواده را فراموش کرده ام و درس بدی شود برای شما عزیزان.
چند روز است همسرم با دخترم که دانشجو است در یکی از شهرهای مرکز ایران است و من تنها. البته تنهای تنها که نه بلکه با داود. به اندازه هم کار میکنیم ولی او زود خسته می شود و شب بخیرگفته خوابش می برد و من....
خوب در غیاب خانواده عزیزانی چون شما دارم پس تنها نیستم . باور کنید همسرم هم همین را می گوید.
می گوید من که نیستم می دانم دوست های خوبی داری و خیالم راحت است.این جمله اش برایم با ارزش است. از هر چیزی با ارزش تر.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با توجه به مشکلی که برای آیدای عزیز پیش آمده است ایشون احتمالاً تا اوایل دی ماه نتونند حضور داشته باشند .
دعا میکنیم که مشکلش هرچه بهتر و زودتر حل بشه .

rahnama

پدر ایران انجمن
before.gif
قـهـوه تـلـخ و زنـدگـی
چند دوست دوران دانشجویی که پس از فارغ التحصیلی هر یک شغل های مختلفی داشتند و در کار و زندگی خود نیز موفق بودند، پس از مدت ها با هم به دانشگاه سابق شان رفتند تا با استادشان دیداری تازه کنند.
آنها مشغول صحبت شده بودند و طبق معمول بیشتر حرف هایشان هم شکایت از زندگی بود. استادشان در حین صحبت آنها قهوه آماده می کرد. او قهوه جوش را روی میز گذاشت و از دانشجوها خواست که برای خود قهوه بریزند.
روی میز لیوان های متفاوتی قرار داشت; شیشه ای، پلاستیکی، چینی، بلور و لیوان های دیگر. وقتی همه دانشجوها قهوه هایشان را ریخته بودند و هر یک لیوانی در دست داشت، استاد مثل همیشه آرام و با مهربانی گفت:...
بچه ها، ببینید; همه شما لیوان های ظریف و زیبا را انتخاب کردید و الان فقط لیوان های زمخت و ارزانقیمت روی میز مانده اند.
دانشجوها که از حرف های استاد شگفت زده شده بودند، ساکت بودند و استاد حرف هایش را به این ترتیب ادامه داد: «در حقیقت، چیزی که شما واقعا می خواستید قهوه بود و نه لیوان. اما لیوان های زیبا را انتخاب کردید و در عین حال نگاه تان به لیوان های دیگران هم بود. زندگی هم مانند قهوه است و شغل، حقوق و جایگاه اجتماعی ظرف آن است. این ظرف ها زندگی را تزیین می کنند اما کیفیت آن را تغییر نخواهند داد.
البته لیوان های متفاوت در علاقه شما به نوشیدن قهوه تاثیر خواهند گذاشت، اما اگر بیشتر توجه تان به لیوان باشد و چیزهای با ارزشی مانند کیفیت قهوه را فراموش کنید و از بوی آن لذت نبرید، معنی واقعی نوشیدن قهوه را هم از دست خواهید داد. پس، از حالا به بعد تلاش کنید نگاه تان را از لیوان بردارید و در حالیکه چشم هایتان را بسته اید، از نوشیدن قهوه لذت ببرید.»

rahnama

پدر ایران انجمن
وقتی وارد سایت می شوم :

تایپیکها و پست های عزیزان را مطالعه می کنم.
تایپیک و پستیهای که آماده کرده ام را در سایت ثبت میکنم.
در آخر سراغ پستهای مورد علاقه خودم می گردم.
لابلا اگر ایده ای برای تایپیک شخصی به شخصی گفت بنظرم رسید می نویسم.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام،
آقا هوشنگ و چند نفر دیگه از عزیزان به علت شرکت در مراسم عزاداری تا روز جمعه نیستند .
برای باخبر کردن سایر دوستان فرمودند که بنده خدمت برسم .
با آرزوی قبولی عزاداری دوستان

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
سلام
يه وقت خيال نكنيد دست تنهاييد ها ....
من اينجام تا نه اينكه جاي كسايي كه نيستم باشم بلكه سعي كنم كمبود حضورشون جبران كنم ....خلاصه من اين چند روز به انجمن سر ميزنم مثل هميشه كاري بود بفرماييد

rahnama

پدر ایران انجمن
با عرض تبریک به دو نفر عزیز برنده . جوایز آنان ارسال شد:گل:
امید :گل:
ملیکای :گل:

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
واييييييييييييي
من همين الان اينو ديدم
برنده چي ؟
من دارم شاخ در ميارم
جايزه چي ؟

rahnama

پدر ایران انجمن
تقاضا از همه عزیزان
در رابطه با طرح سئوالات صندلی داغ , خواهش میکنم , سئوالات را چند بار خوانده و پس از ویرایش کامل مطرح فرمائید.

parsa

New member
سلام به دوستان خوب و عزیز

زندگی به کامتون باشه

همیشه شاد و سلامت باشین و عادل.

نمیدونم چرا

ولی متاسفانه و بدون خبر ، رنگ من نارنجی شده و جزء کاربرهای ویژه شدم

میشه لطف کنین منو به حالت اول که بود برگردونین

ممنون میشم

بالا