جمید عزیز با شوخی در رابطه با مالکیت انجمن در صندلی داغ سئوالاتی فرمودند. البته ایشان بصورت طنز مطرح نمودند و شاید افراد جدیدی باشند در رابطه با مالکیت انجمن که زیر بعضی از پروفایلهای اعضا نوشته شده دچار شبهه شوند این عنوان مالکیت چیست؟ ادمین عزیز تا کنون تمام هزینه های سایت را تقبول کرده و بنحو احسن هم انجام شده و چند نفر از ما ر ا با یک مبلغ جزئی (با زرنگی مدیریتی:نیش: ) که حتی پول چای اعضا نمی شود :گل:در گیر مسئولیت سایت نموده است.همین.
نمیدونم چرا
ولی متاسفانه و بدون خبر ، رنگ من نارنجی شده و جزء کاربرهای ویژه شدم
میشه لطف کنین منو به حالت اول که بود برگردونین
ممنون میشم
یکی هم به منه کوچیک نگاه کنه لطفا :دعا:
این هم نظر استاد انرژی مثبت انجمن:
PM: omid2248 - "خيلي خيلي خسته ام"
از خدا می خواهم هر چیزی را که باعث خوشحالیت خواهد شد بهت عطاکند.و کماکان شادی و طراوت را به انجمن ارمغان بیاوری. آمین
پارسا جان ارتقاء درجات به کاربران ویژه نه به حساب تعداد پست ها و نه به حساب میزان فعالیت ها و نه از این قبیل اتفاقات هست .
دوستانی رو که مورد اعتماد میدونیم و دوست داریم به نوعی بیشتر وارد جمع و خانواده ی انجمن بکنیم و همینطور به خاطر اینکه بسیاری از امکانات انجمن داره به سمتی میره که قابل نمایش برای همه و کاربران ساده نباشه از جمله همین تایپیک گفتگوی آزاد در گذشته و ... با عنوان کاربر ویژه از وجودشان استفاده میکنیم.
انتظار تشکر و انتظار کار بیشتر و در کل هیچ نوع کار خاصی .. . از این دوستان نیست ... ولی انتظار ناسپاسی هم نمیره .
بنابه درخواست، کاربریتون رو به کاربری ساده تبدیل میکنم .
آدم از خداش باشه که ادمین سایتی بدون اینکه ادم بدونه ارتقا بده بهش:تعجب:
البته شاید حق با شما باشه.
شما آنقدر بزرگ و با عزت و احترام هستید که با وجود اینکه خود را معرفی نکرده اید همه به استادی شما و عزیز بودنتان ایمان دارند.ادمین عزیز برای دسترسی شما به بخشی از تایپیک ها انجام داده است .
موفقتر باشی:گل: