• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

rahnama

پدر ایران انجمن
با عرض تبریک به ادمین عزیز و تک تک عزیزان انجمن . با این روش کاری که همه ما در پیش گرفته ایم اطمینان دارم که حتما بعد از مدتی جز 100سایت ایران خواهیم بود و این آخرین نتیجه آلکسا که واقعا باعث افتخار است .

تاریخ : 27/9/1389
ساعت : 40/14

globe-sm.jpg
102,277

Alexa Traffic Rank

ir.png
1,503

Traffic Rank in IR

:گل:​

rahnama

پدر ایران انجمن
جمید عزیز با شوخی در رابطه با مالکیت انجمن در صندلی داغ سئوالاتی فرمودند. البته ایشان بصورت طنز مطرح نمودند و شاید افراد جدیدی باشند در رابطه با مالکیت انجمن که زیر بعضی از پروفایلهای اعضا نوشته شده دچار شبهه شوند این عنوان مالکیت چیست؟ ادمین عزیز تا کنون تمام هزینه های سایت را تقبول کرده و بنحو احسن هم انجام شده و چند نفر از ما ر ا با یک مبلغ جزئی (با زرنگی مدیریتی:نیش: ) که حتی پول چای اعضا نمی شود :گل:در گیر مسئولیت سایت نموده است.همین.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خواهش میکنم آقا هوشنگ شما و بقیه ی دوستان همیشه لطف دارید .
در رابطه با مبالغ پرداختی هم انصافاً مبالغ به هیچ عنوان ناچییز نبودند و میزانشون و اعتماد دوستان نه تنها به صورتی بود که این حس مسئولیت در بین دوستان خوبم خیلی تاثیر مثبت در خود من داشت چه برسد به آثار مثبتشدر رابطه با مسائل دیگر .
این اتفاق تاثیرات خیلی مثبتی هم بر سایتمون خواهد داشت که چون این روزها فصل امتحانات من هست و سرم مشغول و فعلا وقت نمیکنم ،انشاالله بعد از پایان امتحاناتم شاهد اتفاقاتی خوب و بزرگی در این انجمن خواهیم بود که همگی در نتیجه همین اتفاق خواهد بود
باتشکر

جمید عزیز با شوخی در رابطه با مالکیت انجمن در صندلی داغ سئوالاتی فرمودند. البته ایشان بصورت طنز مطرح نمودند و شاید افراد جدیدی باشند در رابطه با مالکیت انجمن که زیر بعضی از پروفایلهای اعضا نوشته شده دچار شبهه شوند این عنوان مالکیت چیست؟ ادمین عزیز تا کنون تمام هزینه های سایت را تقبول کرده و بنحو احسن هم انجام شده و چند نفر از ما ر ا با یک مبلغ جزئی (با زرنگی مدیریتی:نیش: ) که حتی پول چای اعضا نمی شود :گل:در گیر مسئولیت سایت نموده است.همین.

rahnama

پدر ایران انجمن
شما آنقدر بزرگ و با عزت و احترام هستید که با وجود اینکه خود را معرفی نکرده اید همه به استادی شما و عزیز بودنتان ایمان دارند.ادمین عزیز برای دسترسی شما به بخشی از تایپیک ها انجام داده است .
موفقتر باشی:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
پارسا جان ارتقاء درجات به کاربران ویژه نه به حساب تعداد پست ها و نه به حساب میزان فعالیت ها و نه از این قبیل اتفاقات هست .
دوستانی رو که مورد اعتماد میدونیم و دوست داریم به نوعی بیشتر وارد جمع و خانواده ی انجمن بکنیم و همینطور به خاطر اینکه بسیاری از امکانات انجمن داره به سمتی میره که قابل نمایش برای همه و کاربران ساده نباشه از جمله همین تایپیک گفتگوی آزاد در گذشته و ... با عنوان کاربر ویژه از وجودشان استفاده میکنیم.
انتظار تشکر و انتظار کار بیشتر و در کل هیچ نوع کار خاصی .. . از این دوستان نیست ... ولی انتظار ناسپاسی هم نمیره .
بنابه درخواست، کاربریتون رو به کاربری ساده تبدیل میکنم .

یکی هم به منه کوچیک نگاه کنه لطفا :دعا:

t92

متخصص بخش
آدم از خداش باشه که ادمین سایتی بدون اینکه ادم بدونه ارتقا بده بهش:تعجب:
البته شاید حق با شما باشه.

خانمی

کاربر ويژه
سلام البته من حس جناب پارسا رو نمیدونم ولی گاهی خودم رو میگم خطابم به کسی نیست گاهی ادمی از متمایز بودن جدا میشه برای اینکه راحت تره به الشخصه همیشه راحتی رو در این دیدم که قاطی فوجی باشم و دیده نشم وقتی دیده میشی خیلی فرق میکنه شرایط، گاهی خودت نخواهی بود ولی ارامش در دیده نشدنه البته نه بی مسئولیتی بلکه من نوعی اون کاری رو که لازمه انجام بدم ولی متفاوت یودنی که من رو جدای از خودم کنه ضربه ی مهلکی میزنه .

rahnama

پدر ایران انجمن
این هم نظر استاد انرژی مثبت انجمن:

PM: omid2248 - "خيلي خيلي خسته ام"

از خدا می خواهم هر چیزی را که باعث خوشحالیت خواهد شد بهت عطاکند.و کماکان شادی و طراوت را به انجمن ارمغان بیاوری. آمین

gif-wallpapers.gif

0mid

متخصص بخش ورزشی
این هم نظر استاد انرژی مثبت انجمن:

PM: omid2248 - "خيلي خيلي خسته ام"

از خدا می خواهم هر چیزی را که باعث خوشحالیت خواهد شد بهت عطاکند.و کماکان شادی و طراوت را به انجمن ارمغان بیاوری. آمین

gif-wallpapers.gif

:نیش:

اي بابا حالا من بعد از مدت ها يه چي نوشتم دوستان همه تحت تاثير قرار گرفتن :نیش:
هوشنگ جان من واقعا خيلي خسته بودم و اونم نوشتم چون بعد از 2 3 روز كه اومدم تو سايت هيچ پستي ندادم و نخواستم دوستان گله نكنن ازم

ولي با اين حال درحالت خستگي هم بايد شاد بود :نیش:
ممنون هوشنگ جان :دوست:
:شاد::شاد::شاد:

rahnama

پدر ایران انجمن
راهنما فالگیر می شود:

سئوالاتی از مریم:گل: در صندلی داغ داشتم پس از جواب دادن , فال ایشان را با ضریب اشتباه صفر برایشان پیام خصوصی می دهم و چنانچه صلاح دانستند در همین تایپیک ثبت کنند.
(کاملا جدی)
-------------------------
خانمم : چکار میکنی ؟
من : دارم فال میگیرم
خانمم : با قهوه؟
من : نه با سئوال
خانمم : بیا فال منو بگیر
من : چشم, خوب منو دوست داری
خانمم لبخندی زد و گفت : با اجازه بزرگترها , بله
من : حالا فالت . شوهرت را دوست داری و شوهرت هم دوستت دارد . بچه های خوبی داری و همه دوستت دارند و هر هفته به منزل خودشان دعوتت میکنند و من نظاره گر و فقط لبخند می زنم و شما مادر و بچه ها از این لبخند من سو استفاده میکنید.
نگاه کردم دیدم خانمم یواشکی رفت و از خجالت در رابست.

:گل:

parsa

New member
پارسا جان ارتقاء درجات به کاربران ویژه نه به حساب تعداد پست ها و نه به حساب میزان فعالیت ها و نه از این قبیل اتفاقات هست .
دوستانی رو که مورد اعتماد میدونیم و دوست داریم به نوعی بیشتر وارد جمع و خانواده ی انجمن بکنیم و همینطور به خاطر اینکه بسیاری از امکانات انجمن داره به سمتی میره که قابل نمایش برای همه و کاربران ساده نباشه از جمله همین تایپیک گفتگوی آزاد در گذشته و ... با عنوان کاربر ویژه از وجودشان استفاده میکنیم.
انتظار تشکر و انتظار کار بیشتر و در کل هیچ نوع کار خاصی .. . از این دوستان نیست ... ولی انتظار ناسپاسی هم نمیره .
بنابه درخواست، کاربریتون رو به کاربری ساده تبدیل میکنم .

نمیدونستم بی خبر سطح کاربری کاربریو تغییر دادن بی احترامی نیست !!!!!!!!!!!!

و نمیدونستم که ناراحت شدن از این موضوع که بی خبر سطح کاربری تغییر کنه میشه ناسپاسی

خیلی زیاد از این جمله کاملا بی ادبانه ناراحت شدم و متاسفم برای خودم.

(((( انتظار تشکر و انتظار کار بیشتر و در کل هیچ نوع کار خاصی .. . از این دوستان نیست )))) واقعا متاسفم از این نوع بیان و تفکر.

کاملا اشتباه فکر کردین که دادن عنوان به شخصی و ردش میشه ناسپاسی ( در مورد این کاربر ) .

موفق و پیروز باشین.

آخرین ویرایش:

parsa

New member
آدم از خداش باشه که ادمین سایتی بدون اینکه ادم بدونه ارتقا بده بهش:تعجب:
البته شاید حق با شما باشه.

با احترام جناب معاون من از اون آدم ها نیستم که با یک تغییر ذوق کنم.

بی احترامیه بزرگی هست وقتی بی خبر در مورد شخصی تغییری انجام میدین که نمیشناسین.

و باید عرض کنم خدمت سرور گرامی و دوست عزیز که من از خدام نیست. چون مهمتر از ارتقاء حس شخصیت هست.

parsa

New member
شما آنقدر بزرگ و با عزت و احترام هستید که با وجود اینکه خود را معرفی نکرده اید همه به استادی شما و عزیز بودنتان ایمان دارند.ادمین عزیز برای دسترسی شما به بخشی از تایپیک ها انجام داده است .
موفقتر باشی:گل:

جز تشکر از لطف بی حد آقا هوشنگ عزیز و دوست داشتنی چیزی نمیتونم بگم.
واقعا و از ته دل ممنونم. از شخصیتتون ، بزرگیتون ، و انسانیتتون.
یا علی.

خانمی

کاربر ويژه
سلام برادر بزرگوار جناب پارسا

البته پیشاپیش جسارت من رو بپذیرید که اظهار نظر میکنم ولی خوب بالاخره اون چیزی که به ذهن عاجز من میرسه بخونید ضرری نداره:

مجموع قضیه بسیار ساده و قابل هضم است،اتفاق خاصی نیوفتاده و پیچیدگی خاصی در موضوع دیده نمیشه.

و شما خیلی راحت بدون هر گونه رنجش برای خود و مخاطبین میتونید قضیه رو حل کنید خوب این تغییر کاربری برای همه اتفاق میوفته و نشانی از بی احترامی و یا بی توجهی در آن دیده نمیشه بلکه بعکس .

جناب پارسا زندگی رو سخت نگیرید .باز هم پوزش از شما.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
پارسا جان قصد پاسخ رو نداشتم و الان هم ندارم چون هرمنظوری رو که لازم بود در پست قبلیم عرض کردم ... ولی
گاهاً انسان حق هایی رو برای خودش میبینه که نمیتونه ازشون بگذره .
اینجا یک انجمن مجازی هست ، اکثر اتفاقات و کارها و حرفهایش هم مجازی ، من اگر بخوام یک دسته گل به پاس محبتی که دارید تقدیم کنم ، واقعی نخواهد بود ولی در این دنیای مجازی ارزشش کمتر از تقدیم گل در دنیای واقعی نیست .:گل:
اگر روزی کسی به پاس دوست داشتن لباسی برای شما کادو کرد ، با کمال محبت و احترام تقدیدم شما کرد ، یعنی احترام ، محبت ، دوست داشتن ، یعنی دوستی . جدا از اینکه لباس گران قیمت هست و یا نه ، باب میل شما هست و یا نه .
____
اینجا مجازیست ، لباس به صورت واقعی نمیشه به عنوان کادو تقدیم دوستان کرد ولی میشه مجازی کادو داد که ثوابش و دلیلش به همان مقدار واقعیست ، این رسم دنیای مجازیست و همه ی افرادی که در این دنیا زندگی میکنند آگاه از اون... پس زدن این کادو از طرف گیرنده یا شکایت کردن از باب اینکه چرا بهم خبر ندادید که دارید کادو میآورید رو من اسم نمیذارم خودتون بگید چه میشه اسم گذاشت ؟! ناسپاسی رو از این منظور عرض کردم .
همه چیز رو کامل در پست قبلی گفتم ، انتظار مسئولیت و یا کار خاصی در این لباس از شما نیست و عرض کردم که به خاطر محبت و در حد یک پیش کش نه برای انجام کار خاص بلکه اینکه هدیه ی باشه بابت نشان دادن این محبت و علاقه (همان هدیه در دنیای واقعی) . و اینکه کاری باشه که دوستان و همراهان واقعی رو که دوستشان داریم از به نوعی جدا کنیم از دوستانی که شاید علاقه ای در حد این دوستان بهشون نداریم . این کاری هست که همه ی دوستان واقعی در حق هم انجام میدهند و دوست دارند دوستانشان بهتر و بالاتر از بقیه باشند .
___
به هرحال هدف قصد ناراحتی شما نبوده اگر احیاناً ناراحتی هم بین دوستان بابت این کار پیش آمده بنده به خاطر این محبت و علاقه حاضر هستم که عذر خواهی کنم . بیشتر از این هدیه ی برای من جهت نشان دادن محبت فراهم نیست .

تقدیم به شما :گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
چه زیبا است سخن از دوستی و دوست داشتن .
چه زیبا است بر طرف شدن کدورتها. همه چیز زیبا است در این دنیای مجازی.
مگر اینکه ما آنرا زشت کنیم.
تقدیم به همه عزیزان :گل:

parsa

New member
با کمال احترام به گفته خودتون دوست گرامی اینجا دنیای مجازی هست

پس با دنیای واقعی مقایسه نفرمایین لطفا. کادو در دو دنیای متفاوت با هم متفاوته سرور گرامی.

جملاتی میفرمایید که تاحدی به شعور مخاطب توهین میکنه:

(((گاهاً انسان حق هایی رو برای خودش میبینه که نمیتونه ازشون بگذره . )))
خوب بود حق رو دو جانبه میدیدین و نه فقط از باب خود.

(((همه چیز رو کامل در پست قبلی گفتم ، انتظار مسئولیت و یا کار خاصی در این لباس از شما نیست )))
دقیقا در پست قبلی به موضوعی اشاره فرمودید که به هیچ عنوان منظور من حقیر نبوده و کاملا روشنه که انتظار کار خاصی از بنده نبوده چون هیچ مسئولیتی قبلو نکردم که از باب قبولش باشه.

من پستی دادم و سوالی کردم ولی هیچ جوابی دریافت نکردم (پست شماره 560)

قصد شما بوده یا نه جمله ای که به رنگ قرمز کردم بسیار زننده و بی ادبانه است. در پست شماره 573

موفق و پیروز و سلامت باشین.

همدلی نه از این بابت که طرف شخص خاصی گرفته باشین
از این بابت که سعی کردین تا منو از این حالت خارج کنین
زندگی پر از شادی و سلامتی داشته باشین.

خانمی

کاربر ويژه
جناب راهنما شما هم اکنون به مماتی حیات بخشیدید.

تاپیکی که قبل از پست شما در حال چرخشه حرف از خداحافظی این تاپیک زده و من این پست شما رو به فال نیک میگیرم شما هم اکنون تاپیک شخصی به شخصی گفت: را احیا کردین.

بالا