• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

rahnama

پدر ایران انجمن
شخصی به شخصی تو هین کرد. توهین شونده اعتراض کرد. توهین کننده گفت : من انتقاد کردم. تو ظرفیت انتقاد نداری؟ توهین شونده گفت : عزیز من , من ظرفیت انتقاد دارم ولی ظرفیت تو هین ندارم.توهین کننده فهمید که توهین شونده منظور او را فهمیده , خندید.
توهین شونده وقتی سن تو هین کننده را دید.خندید. هر دو خندیدند.زیاد خندیدند.

:گل:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
بچه ها یه نظر
سعی کنیم از عناوینی برای پستها استفاده کنیم که خود عنوان گویای محتویات باشه
مثلا عکس منظره است بزاریم "عکس طبیعت..جالبه حتما ببین" نه اینکه فقط بزاریم جالبه حتما ببین

این صرفا یه نظر بود و من با توجه به پست شخص خاصی اینو نگفتم پس کسی به دل نگیره هاااااااااا

t92

متخصص بخش
اینا روشهای جذب کاربر به تاپیک هست ولی من هم موافقم
البته اینجوری پر شورتر میشه ها مثلا:

ببین وگرنه کشتمت
:نیش:

rahnama

پدر ایران انجمن
بچه ها یه نظر
سعی کنیم از عناوینی برای پستها استفاده کنیم که خود عنوان گویای محتویات باشه
مثلا عکس منظره است بزاریم "عکس طبیعت..جالبه حتما ببین" نه اینکه فقط بزاریم جالبه حتما ببین

این صرفا یه نظر بود و من با توجه به پست شخص خاصی اینو نگفتم پس کسی به دل نگیره هاااااااااا

با نهایت احترام به نظر خوب شما .بنظرم با این عنوانهای ببین , جالبه و.... انجمن از حالت یکنواختی و خشک بودن دور خواهد شد.(فقط نظر شخصی خودم بود)

rahnama

پدر ایران انجمن
آنقدر مصرف :گل: م در این انجمن زیاد شده که اگر ادمین عزیز بخواهد پولش رابگیرد قادر به پرداخت نیستم و باید قسط بندی کند.

rahnama

پدر ایران انجمن
باتشکر از عزیزانی که در این تایپیک حضور داشتند و یا مطالعه فرمودند. مهلت مسابقه به پایان رسید. جهت پیگیری به تایپیگ گفتگوی آزاد تشریف فرما شوید.

rahnama

پدر ایران انجمن
با توجه به پایان مهلت مسابقه شخصی به شخصی گفت از ادمین عزیز خواهش میکنم به هر شکلی که صلاح می دانند برنده را معرفی کنند.
1- پست های من در مسابقه شرکت نخواهد داشت.
2- مطالب این تایپیک کماکان ادامه داشته و از حالت مسابقه خارج می شود و عزیزان هم می توانند مطالب خود را ثبت فرمایند.
همگی موفق هستید , موفقتر باشید:گل:

aad3b7.gif

rahnama

پدر ایران انجمن
پنج هزارمین تایپک ایران انجمن را به ادمین عزیز و مسئولین محترم و کاربران گرامی تبریک عرض میکنم.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
لطفاً یکی از سرپرستین یا ناظم سایت مسابقه ی نظر سنجی رو برگزار کنند .

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
با سلام
من این دو روز امکان برگزاری نظرسنجی رو ندارم با توجه به این که باید یه ذره روش فکر کنم که چطور نظرسنجی رو برای این تاپیک میشه برگزار کرد از نظرات دوستان هم استقبال میشه

اگه برای شنبه بمونه میتونم راه بندازم
اگه نمیشه صبر کرد زحمتش میفته به دوش مریم خانم گل :نیش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با توجه به اینکه مریم عزیز سرشون تا اون موقع شلوغ هست و صندلی داغ هم دارند .
پس نظر سنجی رو سمیه عزیز روز شنبه برگزار خواهد کرد . آرزوی موفقیت

با سلام
من این دو روز امکان برگزاری نظرسنجی رو ندارم با توجه به این که باید یه ذره روش فکر کنم که چطور نظرسنجی رو برای این تاپیک میشه برگزار کرد از نظرات دوستان هم استقبال میشه

اگه برای شنبه بمونه میتونم راه بندازم
اگه نمیشه صبر کرد زحمتش میفته به دوش مریم خانم گل :نیش:

..::آبی دل::..

متخصص بخش
باران باشد
تو باشی

و كوچه ای بی انتها
دنيا را ميخواهم چه كار؟

دنيا نباشد
كوچه باغی باشد و باران

و تو
كه زلال تر از بارانی
باران باشد، تو باشی

یک خیابان بی انتها باشد
به دنیا میگویم

" خداحافظ"

ولی افسوس که نیستی
و هیچوقت نخواهی بود
ای رویای خیس من ...
تو را در رویاهایم جست و جو میکنم

شاید آنجا بیابمت
هر شب در رؤیای من

قدم می نهی

بیدار که می شوم
چشم من از تو خالیست

و نگاهم ...

درد می گیرد ازین بیداری

تنها ....

اگر در رؤیای من می آیی

بگذار تا ابد بخوابم

rahnama

پدر ایران انجمن
باران باشد
تو باشی

و كوچه ای بی انتها
دنيا را ميخواهم چه كار؟

دنيا نباشد
كوچه باغی باشد و باران

و تو
كه زلال تر از بارانی
باران باشد، تو باشی

یک خیابان بی انتها باشد
به دنیا میگویم

" خداحافظ"
ولی افسوس که نیستی
و هیچوقت نخواهی بود
ای رویای خیس من ...
تو را در رویاهایم جست و جو میکنم

شاید آنجا بیابمت
هر شب در رؤیای من

قدم می نهی

بیدار که می شوم
چشم من از تو خالیست

و نگاهم ...

درد می گیرد ازین بیداری

تنها ....

اگر در رؤیای من می آیی

بگذار تا ابد بخوابم

خدا را هزاران بار شکر که با همت ادمین عزیز و زحمات سایر عزیزان :گل: این انجمن تبدیل به خانواده ای شده جدا ناپذیر.صمیمی , دوست داشتنی و باعث افتخار.محمد جان مقدمت گرامی.
www.roozgozar.com-1262.gif

rahnama

پدر ایران انجمن
من عزیزانم را در انجمن دوست دارم. خیلی از تک به تکشان درس گرفته ام. نمونه اش خواندن انگلیسی (بقول عزیزان جوان : بحد کشت - بعد از ک , و دارد). آشنائی با خیلی از مطالب علمی که کمتر فرصت مطالعه آنرا داشتم . اما , اما:
دوست دارم عزیزان هم من را دوست داشته باشند و از یک سری مطالبی که مینویسم به سادگی نگذرند که من ساده آن تجربیات را به دست نیاورده ام.روی بعضی از مطالبم فکرکنند . تجزیه و تحلیل کنند و حتی بحث کنند.این سخنان تجربیان نیم قرن و دهکی از عمر یک انسان است. کم نیست؟ هست؟
با من قهر نکنید. اگر انتقادی از من دارید منطقی که باعث ناراحتی خودتان و دوستانتان نشود با دلیل با من در میان بگذارید.(باور کنید منظورم فرد خاصی نیست. کلی عرض کردم.)انسان جایزالخطا است. دیکته ننوشته غلط ندارد.همه اشتباه میکنند و من هم جز همگان.:گل:

خانمی

کاربر ويژه
سلام ،شما در اینکه همه ی ما شما رو بسیار زیاد دوست داریم ذره ای شک نکنید.

تمامی ارسال های شما آموزنده ست و تشکر میکنم که بزرگواری میکنید و تجربیات خوبتون رو در اختیار ما قرار میدهید.

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
امروز اومدم سایت و حالم هم به خاطر نبودم این سالار خودم:بغل: گرفته بود:گریه:

یهو دیدم پایین صفحه اسمش رو نوشته:شاد:

اول جا خوردم و تعجب کردم:تعجب:
بعد انگار دنیا رو بهم دادند:گریه: (اشک شوق :نیش:)
از 2 هفته ی پیش تا حالا هی باهاش تو یاهو حرف میزدم که چزا نیستی و فروم بدون تو صفایی نداره مرد......اونم هی با حرف های اروم کنندش سعی میکرد یکم منو از ناراحتی دربیاره.........:نیش:

خلاصه که الان این مرد:بغل: (فقط مواظب باش میای بعلم جا خالی ندم :غش: شوخی) با اومدن دوبارش منو که خیلی خوشحال کرد و روحیه دو چندانی بهم داد:نیش:

:شاد: :شاد: :شاد:

جا داره از اقا هوشنگ که با ایشون صحبت کردند تشکر ویژه ای کنم :گل: :احترام:
اگه ایشون نبودند ......:نه:

..::آبی دل::..

متخصص بخش
محمد جان مقدمت گرامی.
images

خوش آمد گل وزان خوشتر نباشد

آبی دل گرامی خوش آمدید.

دوست آن دانم که گیرد دوست / در پریشانحالی و درماندگی
rose-flower.jpg

امروز اومدم سایت و حالم هم به خاطر نبودم این سالار خودم:بغل: گرفته بود:گریه:

یهو دیدم پایین صفحه اسمش رو نوشته:شاد:

اول جا خوردم و تعجب کردم:تعجب:
بعد انگار دنیا رو بهم دادند:گریه: (اشک شوق :نیش:)
از 2 هفته ی پیش تا حالا هی باهاش تو یاهو حرف میزدم که چزا نیستی و فروم بدون تو صفایی نداره مرد......اونم هی با حرف های اروم کنندش سعی میکرد یکم منو از ناراحتی دربیاره.........:نیش:

خلاصه که الان این مرد:بغل: (فقط مواظب باش میای بعلم جا خالی ندم :غش: شوخی) با اومدن دوبارش منو که خیلی خوشحال کرد و روحیه دو چندانی بهم داد:نیش:

:شاد: :شاد: :شاد:

جا داره از اقا هوشنگ که با ایشون صحبت کردند تشکر ویژه ای کنم :گل: :احترام:
اگه ایشون نبودند ......:نه:
سالار خودمی مرد:نیش:
تو باز نیت داری جاخالی بدی:ناراحت: :نیش:

به عشق همه بامرام ها .... مینوشیم:نیش:
images

بالا