• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

eliza

متخصص بخش
واییییییییییییییی ببین چه خبره اینجاااااااااا.
سلامممممممم عمو آبی دل.
خوش اومدی:گل::گل::گل::گل::دست::دست::دست:
خوشحالمون کردی.:نیش::نیش::نیش:
امیدوارم حضور سبزتو بازم در این انجمن ببینیم.

rahnama

پدر ایران انجمن
خواندن مجدد این دو احساس خالی از لطف نیست. عشق و علاقه دو انسان در دو نسل متفاوت .
نفرمائید بزرگترها (از نظر سنی) ما را درک نمی کنند.
باور کنید با پدران و مادران خود هم اگر بخواهید امکان پذیر است.
من و داود روزی چند باری که همدیگر را ببینم می بوسیم.
http://www.iranjoman.com/18965-post143.html

------------------------
خانمم رسید
ببینم چی می نویسی
گفتم : مطلب
فرمود : شنیدم امروز با داود دعوا کردی؟
خانمم یواش آبرو مو بردی. من نوشتم با داود دوستم
فرمود : ببینم دعوا سر چی بود؟
گفتم : حالا که آبروی منو بردی میگم: می خواست یکی از کباباشو موقع نهار به من بده و گفتم نمی خورم از من ناراحت شد.گفت دست منو رد کردی.
فرمود : خوب او چی گفت . خوب گفت : حالا که دست منو رد میکنی منم نمی خورم
فرمود : خوب تو چکار کردی؟
گفتم : خوب من هم نخوردم و دو تائی قهر کردیم
فرمود : من چی بگم؟
گفتم : هیچی
0000000000000000
البته این مزاح بود ولی مشکلات من و داود تقریبا در این مایه هاست.

:گل:

..::آبی دل::..

متخصص بخش
متاسفانه گاهی توی زندگی هیچوقت به بعضی از چیزهایی که دوست داریم نمیرسیم
و واقعا نمیدونم چه جوری میشه از کسانی که اون چیز رو به آدم میدن تشکر کرد...

:نیش:حالا این همه حرف زدم که از الیزا تشکر کنم:نیش:
من تک پسرم و متاسفانه هیچوقت عمو نمیشم
ولی این بانو هر وقت به من میگه عمو آبی انگار با ارزش ترین چیز دنیا یا چه بدونم یه دنیا کتاب بهم هدیه داده...

تا زمانی که تلخی زندگی دیگران را شیرین میکنی بدان که زندگی میکنی
ممنون ، متشکرم ، سپاس

shika hime

متخصص بخش جانوران
شیکا هیمه شاخ و دم نداره یه آدمه مثل بقیه ی آدم ها

سلام به مامان آیدا جونم
سلام به مریم خانوم
سلام به مهتا
سلام به علی آقا
سلام آقا هوشنگ
سلام سمیه خانوم
سلام آقا امید میلانی
سلام به همه اون هایی که من میشناسمشون
سلام به همه اون هایی که من رو شناختن
سلام به اون هایی که من رو نمیشناسن
سلام به اون هایی که من رو باور دارن
سلام به اون هایی که من رو باور ندارن
سلام به همه اون هایی که دل به دست میارن
سلام به همه اون هایی که دل ها رو راحت میشکونند

نمیدونم شما یادتونه یا نه روزی که با شما آشنا شدم ... تو انجمن قبلی که دلم خیلی هواشو کرده ..
اولای مهر بود !چه روزایی داشتیم!یادمه با عکس پیتزا با مریم خانوم آشنا شدم ! سر این که کم حرف بودم با علی آقا آشنا شدم! یادمه سر کل کل مامانیم با امید خان ،آیدا خانوم مامانیم شد و همون شب که بازی میلان بود آقا امید بابای علی آقا شد... یادمه وقتی هممون اون انجمن رو ول کردیم تنها چیزی که داشتیم ، اعتماد و صداقت بود ...

من همه ی این ها رو یادمه ... خاطره هام هستند ... نه ! خاطره هام هستید!
همیشه دوستون داشتم،همیشه دوستون دارم ، همیشه دوستون خواهم داشت !همیشه به یادتون بودم ، همیشه به یادتون هستم، همیشه به یادتون میمونم!

من متنفرم از این که باورم نکنن ! من بدم میاد از این که بهم بگن من نیستم !
داداشیم میگه دبیرستان دورانیه که آدم شخصیتش شکل میگیره ، تغییر میکنه و وارد مرحله ی جدیدی از زندگی میشه!
این رو هم خودم میدونم که هیچ کس همون بچه کوچولوی دیروز نمیمونه ،هممون بزرگ میشیم ، هممون تغییر میکنیم ... اصلا خود شما الان خیلی شبیه بچگیتون هستید؟!؟!؟

این رو هم بدونید من همیشه خودمم و رمز من رو برادرم نداره .....

به خاطر همه ی این هایی که گفتم نمیتونم بگم خداحافظ و برم ... ولی دیگه توی انجمن نه پستی میزنم و نه توی چت باکس میام تا یه وقت فکر نکنین کس دیگه ای هستم ! فقط گاهی میام ، میبینمتون تا مطمئن بشم همتون خوبید و میرم...

نمیگم هیچوقت فراموشم نکنید ولی گاهی هم به یاد بیارین کسی رو که میدونید هیچوقت فراموشتون نمیکنه.......

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
شیکا جون از چیزایی که به نظر من باید یاد بگیری اینکه زود ناراحت نشی اینو من خودم به مرور یاد گرفتم فقط در حد یه انتقال تجربه دوستانه بود عزیزم همین :دوست:
دوستت داریم و سعی میکنیم یواش یواش :نیش: (زیاد هم قول نمیدیم ما به شیکا کوچولوی و شیرینک انجمن عادت کردیم :نیش: )توجه کنیم که شیکا کوچولوی دوست داشتنی ما وارد مرحله جدیدی از زندگیش شده و به تغییرات رفتاری اون احترام بزارم
و برات دعا میکنیم بهترین سالهای عمرتو پیش رو داشته باشی با موفقیت و سربلندی البته د رکنار دوستای خوبت چه در خارج انجمن چه اینجا

میدونی ما نسبت به تو عین این مادر پدرهایی که بزرگ شدن و تغییر رفتار بچه هاشونو قبول ندارن شدیم :نیش: عزیز دل همه بچه های انجمنی تو کوشولوووووووووووووووووووووو که وارد دوران جدیدی شدیییییی:بغل:

کاری نکن این گیوتینو از گردنه برادرت و مهدی بردارم بزارم گردن تو ها :50: الهی دلم نمییاد که :بغل:پس دلخور نشو هم پست بده هم بیا چت باکس اما مواظب درس و مشقتم باش :گل:

موفق و شاد باشی عزیزم

قابل توجه کلیه دوستان

http://www.iranjoman.com/thread-5501.html
تاپیک نظر سنجی مربوط به شخصی به شخصی گفت

آخرین ویرایش:

mohammadshamosi

کاربر ويژه
اصلا کسی پرسید ناراحتی شیکا چیه؟
انشاالله که چیز مهمی نباشه که خواهر گلمون رو ناراحت کنه

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
سلام
خوشحالم هم آبي دل > يه مرد واقعي < و هم شيكاي عزيز اينجان . البته شيكا كه جايي نرفته بود بين خودمون اما كم پيدا بود .

شيكا يكي از بهترين دوران زندگيم دوران دبيرستانم بود . من آدميم كه تو لحظه زندگي مي كنم و هر لحظم را خيلي دوست دارم و يه جورايي از خودم زورم مي گيره اگر بخوام بگم اين لحظم بهتر از قبلي نبود اما حقيقتا دوران دبيرستانم خيلي عالي بود . آدم ها فقط تو سني كه شما هستيد تغيير نمي كنند ما همه تو همه دوره هاي سني اگر شرايط لازم براي تغيير وجود داشته باشه تغيير مي كنيم . به خصوص وقتي از يك محيط و مقطعي از زندگي به مقطع ديگه بريم از كارشناسي به ارشد بريم از مجردي به متاهلي بريم و ...
پس هميشه هممون داريم تغيير مي كنيم
نگرانش هم نبايد باشيم و رويه خاصي براش نبايد داشته باشيم . تغيير خودش اتفاق مي افته . نبايد از قبل برنامه ريزي كنيم كه خصوصيتي را داشته باشيم يا نداشته باشيم
و اين نكته را هم بگم الزاما سطح علم ، حكمت يا هرچيزي كه فكر كني به سن آدم ها نيست و نمونه هاش انقدر زياد بوده و هستن و همه هم ديدن كه نياز به بيان نيست
(موضوعي كه براش ناراحت شدي تا اونجا كه من مي دونم خوب منم بودنم البته ناراحت مي شدم اينها به خاطر سنت يا مساله ديگري نيست ) اتفاقا خيلي هم خوبه كه بيان شه و به قول آقا هوشنگ اين مرد شريف گلايه ها خوب و زيبان و بايد هم اومد و گفت به هر حال الزاما كسي كه ناراحت مي شه بي دليل نيست و الزاما كسي كه ناراحت مي كنه بي دليل نيست ناراحتي اگر هست بايد برطرف شه و اين بدين معنا نيست كه كسي به دنبال مقصر . دنبال يافتين يك شيوه اشتباه رفتاري هستيم كه از بينش ببريم ههمون نه يك نفر و چند نفر و ...

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
ابی دل سالار:بغل: رفته بود حالم گرفته بود........اومد کلی خوشحال شدم:شاد: اما امروز اومد این تاپیک رو نگاه کردم بازم حالم گرفته شد:ناراحت:

شیکا جان ناراحتیت برای چی بود؟ بگو بینم کی ناراحتت کرده؟ :عصبانی:
فقط امیدوارم ناراحتیت هر چی بوده برطرف بشه و دیگه حرف از رفتن نزنی:کسل:

من شاید مدت کمی باشه که بچه های :گل: این فروم آشنا شدم اما از همون روز اول که وارد شدم چیزی که برام خیلی جالب بود دوستی و صمیمیتی بود که بین بچه های این فروم بر قرار هست:بغل:
واقعا شیفته ی این صمیمیت شدم و همه برام عزیز هستند و خیلی زحمت میکشند برای این انجمن :بغل:

هیچ وقت هم دوست ندارم ببینم کسی ناراحت شده یا حرف از رفتن میزنه اما افسوس که............:ناراحت:

من نمیدونم کی انتقاد کرده و موضوع چی بوده اما اگر من از کسی انتقاد کنم بارو کنید باور کنید تمام سعیمو میکنم که طرف در درجه ی اول ناراحت نشه و ثانیا بدونه که برای دارم براش خودش میگم و بهتر شدندش ! انتقاد خوبه اما از نوع سازنده!

خدا اون روز رو نیاره که بفهمم کسی از دستم ناراحت شده حالا اون موضوع هر چقدر هم که میخواد کوچیک باشه! اون موقع هست که من دیگه روز خوش خواب رو نمیبینم تا زمانی که اون طرف منو ببخشه و بدونه که منظورم من حقیر ناچیز فقط به خاطر خودش گفتم چیزی که بود:خجالت:

حالا کی شیکا رو ناراحت کرد :عصبانی: :نیش:

خانمی

کاربر ويژه
سلام بله قطعا" هر چیزی باعث رنجش شده میتونه با کمی تامل برای شیکا جان قابل هضم باشه چرا که نگاه تیز بین دختر خانم دبیرستانی چیزایی رو خواهد دید که ما نمیبینیم و اینوبدونه که باید بتونه تحلیل که و قدرت خودش رو در مواجه شدن با مسائل بالا ببره .

تا یادم نرفته این رو هم بگم هر چه قدرت سازگاری ما با محیط افزایش پیدا کنه نشان دهنده ی افزایش توان فکری ست البته تطبیق پذیری که سازنده باشه نه اینکه باری به هر جهت باشیم پس بیایید منش رو به مسابقه بذاریم مسابقه ای که هر چه برندگانش بیشتر باشند موفق تره.

خوب من مزاحم شدم چرا که سمیه خانم تاپیک مسابقه ی شخصی به شخصی گفت رو قفل کردند و میخواستم اونجا عرض کنم خدمتشون لطفی کنن اسم خانمی رو از مسابقه حذف کنند البته من تمنا دارم پست ها رو دوستان بخونند ولی برای اون هدفی که زده شده ولی درمقام مقایسه قرار ندهند.خیلی متشکرم .

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
Zendagi2.jpg

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
بچه ها چند روزی هست که فکر کنم انجمن ایرانیان دیگه کلاً محو شده و از آثار به نظر میاد برای همیشه داره از بین میره . و اصلاً دیگه روی سروری سوار نیست .
خیلی تاسف داره .
و خیلی متاسفم برای این همه بی مسئولیتی و بی مهری . و متاسفم برای همه ی کسانی که به امید دیدن دوستانشون و زنده کردن خاطرات گذشته به اونجا سر خواهند زد و با صفحه ی سرد مواجه میشند !
میتونست الان اوضاع خیلی متتفاوت تر از این باشه .
امیدوارم حدسم درست نباشه و دوباره برگرده .
ولی من بشخصه انجمن ایرانیان رو هیچ وقت فراموش نخواهم کرد .

rahnama

پدر ایران انجمن
علی جان من اولین تجربه ام را در ایران انجمن با کمک شما شروع کردم وبارها اعلام کردم مادی و معنوی برای بقای آن سایت در خدمتم ولی متاسفانه گوش ندادند.من این اواخر سر می زدم و چند مطلب را هم ثبت کردم. به هرحال سایت انجمن ایرانیان فدای ...هزارتومان شد. سایتی که برای عزیزان ما میلیاردها ارزش داشت. خوشبختانه عزیزان زیادی از آن انجمن با همت شما اینجا جمع هستند و عزیزانی باقی مانده اند که اگر به این سایت بیایند که قدمشان روی چشمهای زاغ من انجمن ایرانیان زنده می شود.امین گل و محمد رستگار دوست داشتنی و چند عزیز دیگر. منتظر قدوم مبارکشان هستیم.

:گل:

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
آخرین ویرایش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
بچه ها چند روزی هست که فکر کنم انجمن ایرانیان دیگه کلاً محو شده و از آثار به نظر میاد برای همیشه داره از بین میره . و اصلاً دیگه روی سروری سوار نیست .
خیلی تاسف داره .
و خیلی متاسفم برای این همه بی مسئولیتی و بی مهری . و متاسفم برای همه ی کسانی که به امید دیدن دوستانشون و زنده کردن خاطرات گذشته به اونجا سر خواهند زد و با صفحه ی سرد مواجه میشند !
میتونست الان اوضاع خیلی متتفاوت تر از این باشه .
امیدوارم حدسم درست نباشه و دوباره برگرده .
ولی من بشخصه انجمن ایرانیان رو هیچ وقت فراموش نخواهم کرد .

علی جان من اولین تجربه ام را در ایران انجمن با کمک شما شروع کردم وبارها اعلام کردم مادی و معنوی برای بقای آن سایت در خدمتم ولی متاسفانه گوش ندادند.من این اواخر سر می زدم و چند مطلب را هم ثبت کردم. به هرحال سایت انجمن ایرانیان فدای ...هزارتومان شد. سایتی که برای عزیزان ما میلیاردها ارزش داشت. خوشبختانه عزیزان زیادی از آن انجمن با همت شما اینجا جمع هستند و عزیزانی باقی مانده اند که اگر به این سایت بیایند که قدمشان روی چشمهای زاغ من انجمن ایرانیان زنده می شود.امین گل و محمد رستگار دوست داشتنی و چند عزیز دیگر. منتظر قدوم مبارکشان هستیم.

همیشه میدونستم روزی میرسه که بیام توی این تاپیک و با این خبر روبه رو بشم
واقعا ناراحت شدم اعتراف میکنم هر وقت خسته از تکرار میشدم به اونجا سرمیزدم و خاطره ها رو مرور میکردم ... با نبودش جاش خیلی خالی میشه ...
انجمن ایرانیان با محو شدنش به من یاد آوری کرد که زمان با سرعت نور در حال گذره ...
از اینکه توی این دنیای بزرگ در جمع دوستانی همچون شما هستم احساس خوشبختی میکنم .
و امیدوارم این خوبی ها و محبت ها تا همیشه سبز باشه ...:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
4000 پستم را در این انجمن با 4000 شاخه :گل: به عزیزانی تقدیم میکنم که کدورت ها را از بین برده و با عشق و علاقه به طرف هم برگردند و جماعتی را خوشحال و خندان کنند. یاعلی

بالا