• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

☂ پاتوق بر و بچ شمالی ✿•.¸¸.

navid-mashhad

کاربر ويژه
سمنان تو سالیان دور خودش جزوی از طبرستان بود. بعد که جدا شد و یه استان شد ، به مرور زمان بخش های از طبرستان سابق رو از مازندران گرفت.

الان تو مناطقی مثل شهمیرزاد - فولاد محله و ... که کلا مازندرانی حرف میزنن چون مال مازندران بود.

تو خود سمنان هم به دلیل اینکه شمالی های زیادی زندگی میکنن نصفشون مازندرانی حرف میزنن.

ممنون

ماهان.

کاربر ويژه
:شاد2:آخ جون پاتوق شمالیا:شاد2:

من خودم مازندرانی ام ولی بلد نیستم مازندرانی حرف بزنم :30:

اصن اینی که عکسشو گذاشتین تو شهر ماست:49:

attachment.php

اینم همونجاست خودم عکسیدم:خونسرد:

مشاهده پیوست 34470
:نیش2::نیش2::نیش2:

ایه من دَنَم کویه ایسه. می رِفِقِ امره بوشوبوم ای بار. بهشهر، عباس آباد

من می‌دونم اینجا کجاست. با دوستم یه بار رفته بودم. بهشهر. عباس آباد

ماهان.

کاربر ويژه
امروز از باشگاه اموندوبوم بخانه، از پارک‌شهر رد بوستندوبوم، اَ خانه‌ی بیدم، می‌ دوربینه که می همراه همیشه گردانم بیرون باواردم و عکس بیگیفتم. البته عکسَ فوتوشاپ امره ایدیت بوکودم!

امروز داشتم از باشگاه می‌اومدم خونه، داشتم از پارک شهر رد می‌شدم، این خونه رو دیدم، دوربینم رو که همیشه همراهمه در آوردم و عکس گرفتم. البته عکسو با فوتوشاپ ادیت کردم

92810001.jpg

سایه

کاربر ويژه
امروز از باشگاه اموندوبوم بخانه، از پارک‌شهر رد بوستندوبوم، اَ خانه‌ی بیدم، می‌ دوربینه که می همراه همیشه گردانم بیرون باواردم و عکس بیگیفتم. البته عکسَ فوتوشاپ امره ایدیت بوکودم!

امروز داشتم از باشگاه می‌اومدم خونه، داشتم از پارک شهر رد می‌شدم، این خونه رو دیدم، دوربینم رو که همیشه همراهمه در آوردم و عکس گرفتم. البته عکسو با فوتوشاپ ادیت کردم

مشاهده پیوست 34585

خیلی قشنگه:ذوق زده:

وااای اونه تماشا از نزدیک چه لذتی دَرِه:122:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
سلام ....من بلد نیستمممممممممممممممممممم:خجالت: ...اهان اینو بلدم...م بلد نیمه شمالی حرف بزنمه...یا (صحبت کامبه) بلد نیمه دیگه...مگه زور بویه؟؟:نیش:

سیاوش عشق

کاربر ويژه
مو بچه جنوبُم... (لرم)
یعنی جنوب غرب.
(سرزمین چهارفصل) ....(پایتخت طبیعت)
صرفا اومدم تناقض ایجاد کنم و برم. :شاد2:
راستی دوستای بابلی زیادی دارم لحجه با حالی دارن.
مازنی و گیلکی هم دوستان زیادی دارم اما نتونستم چیزی ازشون یاد بگیرم.
از دوستان ترکم هم هیچی یاد نگرفتم.
به این نتیجه رسیدم که مشکل از بی استعدادی خودمه
%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%20%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86.gif

حالا شاید از شما یه چیزی یاد بگیرم. :گل:
امیدوارم

Mans0ur

New member
سلام ....من بلد نیستمممممممممممممممممممم:خجالت: ...اهان اینو بلدم...م بلد نیمه شمالی حرف بزنمه...یا (صحبت کامبه) بلد نیمه دیگه...مگه زور بویه؟؟:نیش:

اّره . زوره . بایِد شمالی حرف بّزنی (are. zoore. bayed shomali harf bazni ) :نیش:

-----------------------

آره . زوره. باید شمالی حرف بزنی :نیش:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
خب منم اصفهانیم ولی سلام به بچه های خوب شمال:گل:
حلا اصفهونی ترجمه میکنم:خنده2:
خب منم اصونیم ولی سلام به بچا خوبی شومال:خنده2:

بالا