مرسی از پیشنهادات خوبت مهدی خان ... :گل:چشم حتما اعمال میشه :بغل:و ببخشید من اونجا نبودم و فقط همین امروز بودم ولی اگه امروز گفتی من متوجه نشدم .. :بدجنس:نسرین جون هم حتما متوجه نشده وگرنه جوابتو میداد ...:نیش: بازم فکر دیگه ای به ذهنت رسید خوشحال میشم مطرحش کنی ...:شاد::احترام:خوب من اومدم پیشنهاد بدم البته این پیشنهاد ها رو همون جا هم مطرح کردم ولی کسی گوش نداد( یعنی نخوند از روی متن )
یک قسمت رو اختصاص بدیم به کلمات جدید و پر کاربرد ( اگه بوده و هست من متوجه نشدم)
همچین تاپیکی رو داریم :
کلمات و عبارات پرکاربرد یا جالب
یک قسمت رو اختصاص بدیم به کلمات محاوره ای در رفت و آمدهای روزانه (اگه بوده من متوجه نشدم)
تاپیکی در مورد کلمات نداریم ولی تاپیک هایی در مورد جملات مکالمه ای داریم که عبارتند از :
روش های گوناگون خداحافظی کردن
روش های گوناگون سلام کردن
مکالمات موقعیتی و روزمره در مکان های مختلف
مکالمه به زبان انگلیسی از مبتدی تا متوسطه
مکالمه به زبان انگلیسی ( پیشرفته )
به نظر من واسه محاوره و مکالمه کلمه زیادی وجود نداره بلکه بیشتر جمله هست ولی اگه بازم خواستی ایجاد میشه ..:نیش: نمیدونم شاید من الان چیزی به خاطر نمیارم :ناراحت:
یک قسمت رو اختصاص بدیم به جوک انگلیسی از اون خنده دارهاش (اینو دیگه مطمئنم نبوده)
زیادم مطمئن نباش ... چون این تاپیک خیلی وقته موجوده : جوکهای انگلیسی
میتونی مطالبت رو اینجا تو همین تاپیک در لینک بالا بزنی
چشم حتما ایجاد میشه و لینکش رو در همین پست قرار میدم.یک قسمت رو اختصاص بدیم به اصطلاحاتی که چند معنی دارند و در بعضی مکان استفاده از آن موجب ناراحتی افراد روبرو می شود (مثل pretty)