• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گردهمایی English talking در رید کال

BLaDe

متخصص بخش زبان
خوب من اومدم پیشنهاد بدم البته این پیشنهاد ها رو همون جا هم مطرح کردم ولی کسی گوش نداد( یعنی نخوند از روی متن )
مرسی از پیشنهادات خوبت مهدی خان ... :گل:چشم حتما اعمال میشه :بغل:و ببخشید من اونجا نبودم و فقط همین امروز بودم ولی اگه امروز گفتی من متوجه نشدم .. :بدجنس:نسرین جون هم حتما متوجه نشده وگرنه جوابتو میداد ...:نیش: بازم فکر دیگه ای به ذهنت رسید خوشحال میشم مطرحش کنی ...:شاد::احترام:

یک قسمت رو اختصاص بدیم به کلمات جدید و پر کاربرد ( اگه بوده و هست من متوجه نشدم)

همچین تاپیکی رو داریم :
کلمات و عبارات پرکاربرد یا جالب

یک قسمت رو اختصاص بدیم به کلمات محاوره ای در رفت و آمدهای روزانه (اگه بوده من متوجه نشدم)

تاپیکی در مورد کلمات نداریم ولی تاپیک هایی در مورد جملات مکالمه ای داریم که عبارتند از :
روش های گوناگون خداحافظی کردن
روش های گوناگون سلام کردن
مکالمات موقعیتی و روزمره در مکان های مختلف
مکالمه به زبان انگلیسی از مبتدی تا متوسطه
مکالمه به زبان انگلیسی ( پیشرفته )

به نظر من واسه محاوره و مکالمه کلمه زیادی وجود نداره بلکه بیشتر جمله هست ولی اگه بازم خواستی ایجاد میشه ..
:نیش: نمیدونم شاید من الان چیزی به خاطر نمیارم :ناراحت:

یک قسمت رو اختصاص بدیم به جوک انگلیسی از اون خنده دارهاش (اینو دیگه مطمئنم نبوده)

زیادم مطمئن نباش ... چون این تاپیک خیلی وقته موجوده : جوکهای انگلیسی
میتونی مطالبت رو اینجا تو همین تاپیک در لینک بالا بزنی

یک قسمت رو اختصاص بدیم به اصطلاحاتی که چند معنی دارند و در بعضی مکان استفاده از آن موجب ناراحتی افراد روبرو می شود (مثل pretty)
چشم حتما ایجاد میشه و لینکش رو در همین پست قرار میدم.

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
تشکر تشکر از نسرین تیچر گرامی بخاطر این گردهمایی خیلی خوب و مفید و باحالش :نیش:

دیروز واقعا خیلی خوش گذشت جای همه اونایی که نبودن خالی :نیش:

اصطلاحات خیلی جالبی یاد گرفتیم مخصوصا چند تاشون:غش2:

صدای مهلا کوچولو هم دوباره شنیدیم :بغل: :دوست: فقط فکر کنم دیروز یکم عصبی بود :نیش:
و تشکر از همه ی دوستانی که حضور داشتن:بغل:
باشد که رستگار شوید :نیش:
:گل: :گل: :گل:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
آره همه چی خوب بود جای اونایی که نبودن خالی:دوست:
مهدی جان مهلا خوابش میومد به خاطر این عصبی بود:تعجب2:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
سلام دوستان نیک سیرت و جویای علم :گل::گل::گل:

امروز عصر ریدکال english talking راس ساعت 5:00 عصر تا 7:00 عصر برگزار میشه. :بله:
بحث اصلی امروز به پیشنهاد امید عزیز:گل: راجع به ازدواجه:نیش2:
سعی بر اینه که اصطلاحات مربوط به ازدواج تو این بحت مورد بررسی قرار بگیره:گل:
حضورتون به این ریدکال اعتبار میده... منتظرتون هستیم:احترام:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام خدمت همه همکلاسی های کلاس زبان ایران انجمن :1:
دوستان من قاصد نسرین عزیز هستم ، ایشون یک ساعتی هست که نتش قطع شده
علت این قطعی نت هم تموم شدن ترافیکش هست و متاسفانه چند روزی طول میکشه تا نتش وصل بشه :ناراحت:
از همتون عذرخواهی کرد به خاطر اینکه امروز نمیتونه در گردهمایی ریدکال حضور داشته باشه و
نسرین جان تاکید کرد خوشحال میشه که امروز خود بچه ها ریدکال رو برگزار کنن :احترام:

امیدوارم به زودی نسرین و نرگس عزیز به جمعمون برگردن :گل:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
الان همه اومدن؟:تعجب:
خب یکی بیاد تنها نباشیم
ساعت 6 هست

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
مریم خانوم مرسی از اینکه خبر دادید:دوست: :گل:

ایشالا مشکل نسرین به زودی حل میشه و به همراه نرگس به جمع ما ملحق شن:دوست: :گل:

فعلا که منو امیدو امین هستیم تا ببینیم چی میشه:نیش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
من که نمیتونستم بحرفم
امین هم رفته بود
دیگه گفتیم ماه مبریم :سوت:

0mid

متخصص بخش ورزشی
آره جمعه بعد که ایشالا منم بتونم بصحبتم :نیش:
بحث هم معلومه خوبه پیشنهاد من بود دیگه :نیش: :قلیون:

BLaDe

متخصص بخش زبان
سلام بچه ها
شرمنده که من نتونستم بیام :خجالت2:

راستش اولا من که ساعت یک ظهر تازه از خواب پاشدم و اومدم یه سر به انجمن زدم و پست مریم رو هم اون موقع خوندم و بعدش مشغول طرح سواللات مسابقه زبان و تایپش بودم و برای همین از انجمن خارج شدم و بعد از اون هم نمیدونم چرا یادم رفت و بعدشم که خوابیدم و به کل یادم رفت بیام ریدکال :خجالت2::سوت:
همش تقصیر آقامون شد که اومد نشست پای کامپیوتر و منم یادم رفت ...:ناراحت: آخی مقصر هم پیدا کردم دیگه همه چی حل شد ...:نیش::بدجنس:
وگرنه باور کنید میخواستم بیام و حتی از موضوع هم خوشم میومد و اگه عمری بود و هفته دیگه خونه بودم و مسافرت نبودم حتما قول میدم که بیام و شرکت کنم :احترام:
ممنون از کسایی که اومده بودن و شرمنده و عذرمیخوام :گل:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
سلام دوستان نیک سیرت:گل:
با عرض پوزش به دلیل عدم برگزاری ریدکال زبان در دو هفته اخیر، از دوستان علاقه مند دعوت می کنم امروز عصر از ساعت 5:00 تا 7:00 با ما باشید تا دیداری تازه کنیم.:دوست:
موضوع بحث رو هم شما انتخاب کنید:احترام:

بالا